Beşiktaş tek attı 3 puanı aldı. Süper Lig'in ilk haftasında deplasmandan galibiyetle ayrıldı...

Beşiktaş Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İşte maç sonucu ve karşılaşmanın özeti...

Beşiktaş tek attı 3 puanı aldı. Süper Lig'in ilk haftasında deplasmandan galibiyetle ayrıldı...

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmaya iki takım da durgun başlarken bu durgunluk ilk 45 dakikanın geneline yayıldı. Seyir zevki açısından vasat geçen ilk yarıda gol sesi çıkmazken taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Beşiktaş baskılı başladı. 48. Dakikada Aboubakar ile penaltı kaçıran siyah beyazlılar aradığı golü maçın son bölümlerinde buldu. Gedson Fernandes 85. Dakikada attigi golle Beşiktaş'a 3 puanı getirdi. 

 

TRANSFERLER KULÜBEDE BAŞLADI


Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Daniel Amartey, Ante Rebic ve Jean Onana, Süper Lig'deki ilk maça yedek başladı. Üç oyuncu, daha önce oynanan Tirana ve Neftçi maçlarında oyuna sonradan dahil olarak görev yaparken, Onana 3, Amartey 2, Rebic ise 1 kez eleme müsabakalarında forma giydi.

SÜLEYMAN SEBA UNUTULMADI


Dün vefatının 9. yılında anılan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı Beşiktaşlı futbolcular unutmadı.Siyah-beyazlı futbolcular ısınmaya üzerinde Seba'nın fotoğrafının olduğu tişörtlerle çıktı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI


 İki takım adına sezonun açılış maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda doğu ve güney tribünleri tamamen boş kaldı. Kuzey ve batı tribünlerinde yer alan az sayıda taraftar, takımlarına destek verdi.