İsmail Kartal ilk maçtan patladı! Dzeko tarihe geçti, maç sonu olay itiraf, penaltı, kırmızı kart

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada İsmail Kartal maç sonu takımın oyunuyla ilgili itiraflarda bulundu. Detaylar haberimizde

İsmail Kartal ilk maçtan patladı! Dzeko tarihe geçti, maç sonu olay itiraf, penaltı, kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı konuk etti. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko tarihe geçti. Tecrübeli santrfor, sarı-lacivertlilerde rekor kırdı. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, 23'üncü dakikada oyundan atılan oyuncusu Alexandru Maxim'e sert çıktı. Ülker Stadyumu'ndaki maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, müsabakada tüm biletleri tüketti ve stadyumu tamamen doldurdu. Gaziantep FK taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

FRED VE CENGİZ SELAMLADI 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder ile Fred, Gaziantep FK maçı öncesi sahaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna dahil ettiği yıldızlar, müsabaka öncesi tribünleri selamladı. Fenerbahçe taraftarları, Cengiz Ünder ile Fred için tezahüratlarda bulundu.

Etiketler: fenerbahçe