Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir, gerçek adı ne? BBCS Dursun'u kim oynuyor? BBCS Dursun nereli hangi dizilerde oynadı?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 2. sezonunda ekibe katılan Dursun karakteri, Cezayir Türk’ün yeğeni olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin ikinci sezonunda yeni bir karakter olarak karşımıza çıkan Dursun, Cezayir Türk’ün yeğeni ve Ateş Türk’ün kuzenidir. Dursun karakterine hayat veren oyuncu ise Ali Berge’dir. Peki, Dursun karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun hakkında merak edilenler.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir, gerçek adı ne? BBCS Dursun'u kim oynuyor? BBCS Dursun nereli hangi dizilerde oynadı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 2. sezonunda kadrosuna yeni isimler kattı. Dizinin başrolünde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban yer alırken, onlara Ali Berge, Bensu Begoviç, Emre Kınay, Burak Tamdoğan, Ebru Nil Aydın ve Ece Çeşmioğlu gibi oyuncular eşlik ediyor. Dizide Dursun karakterini canlandıran Ali Berge ise izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir? Ali Berge’nin hayatı nasıl?

Ben Bu Cihana Sığmazam, Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın başrollerini paylaştığı, aksiyon ve dram türündeki bir televizyon dizisidir. Dizinin ikinci sezonunda yeni bir karakter olarak karşımıza çıkan Dursun, Cezayir Türk’ün yeğeni ve Ateş Türk’ün kuzenidir. Dursun karakterine hayat veren oyuncu ise Ali Berge’dir. Bu makalede, Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun karakteri ve canlandıran oyuncu Ali Berge’nin biyografilerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun karakteri nasıl?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 2. sezonunda yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Dizinin başrolünde yer alan Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Cezayir Türk karakterinin yeğeni olan Dursun, dizinin önemli karakterlerinden biri oldu. Dursun, Raziye ile evli olan ve aile işletmesinde çalışan sıcakkanlı ve neşeli bir gençtir. Ancak, Dursun’un geçmişinde sakladığı bazı sırlar vardır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir, gerçek adı ne? BBCS Dursun'u kim oynuyor? BBCS Dursun nereli hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir? BBCS Dursun'u kim oynuyor?

BBCS'ın ikinci sezonunda yeni bir karakter olarak karşımıza çıkan Dursun, Cezayir Türk’ün yeğeni ve Ateş Türk’ün kuzenidir. Dursun karakterine hayat veren oyuncu ise Ali Berge’dir

Ben Bu Cihana Sığmazam'daki Dursun'u oynayan Ali Berge Kimdir?

Ali Berge, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Kamera karşısına ilk defa 2021 yılında Uzak Şehrin Masalı dizisinde Murat karakteriyle geçmiştir. Sonrasında Son Nefesime Kadar, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Dünya Bu gibi dizilerde rol almıştır. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Dursun karakterini canlandırmaya başlayan Ali Berge, sektörde yeni yüzlerden biri olarak dikkat çekmiştir.

Ali Berge, aynı zamanda tiyatro oyuncusudur. Deniz Dalgıç Menejerlik şirketine bağlı olarak çalışan oyuncu, çeşitli tiyatro oyunlarında da sahne almıştır. Yakışıklılığı ve yeteneğiyle hayran kitlesi oluşturan Ali Berge, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmektedir. Evli olmayan oyuncunun basına yansıyan bir sevgilisi de bulunmamaktadır.

BBCS'ın Dursun'u Ali Berge’nin Oynadığı Diziler

Ali Berge, kariyerine 2021 yılında başlamıştır. Kısa sürede pek çok dizi projesinde yer alan oyuncu, farklı karakterlere hayat vermiştir. İşte Ali Berge’nin oynadığı diziler:

  • Uzak Şehrin Masalı (2021): Ali Berge’nin ilk dizi deneyimi olan Uzak Şehrin Masalı’nda Murat karakterini canlandırmıştır. Murat, başroldeki Aslıhan Güner’in hayat verdiği Zeynep’in eski sevgilisidir. Dizi, 13 bölüm sürmüştür.
  • Son Nefesime Kadar (2022): Ali Berge, bu dizide Hayri karakterine hayat vermiştir. Hayri, başroldeki Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Leyla’nın kardeşidir. Dizi, 26 bölüm sürmüştür.
  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi (2022-2023): Ali Berge, bu dizide Can karakterini canlandırmıştır. Can, başroldeki Burcu Biricik’in hayat verdiği Elif’in sevgilisidir. Dizi, 45 bölüm sürmüştür.
  • Dünya Bu (2023): Ali Berge, bu dizide Uğur karakterine hayat vermiştir. Uğur, başroldeki İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Derya’nın arkadaşıdır. Dizi, 18 bölüm sürmüştür.
  • Ben Bu Cihana Sığmazam (2023-): Ali Berge, bu dizide Dursun karakterini canlandırmaktadır. Dursun, başroldeki Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Cezayir Türk’ün yeğeni ve Ateş Türk’ün kuzenidir. Dizi, halen devam etmektedir.

BBCS'ın Dursun'u Ali Berge’nin Sosyal Medya Hesapları

Ali Berge, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir oyuncudur. Resmi Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Instagram’da 20 gönderisi ve 19 bin takipçisi bulunan oyuncunun resmi Instagram hesabı: @alibergeofficial

Ali Berge’nin resmi Twitter hesabı ise bulunmamaktadır. Oyuncunun adına açılmış sahte hesaplara itibar edilmemesi gerekmektedir.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir, gerçek adı ne? BBCS Dursun'u kim oynuyor? BBCS Dursun nereli hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

BBCS'ın Dursun'u Ali Berge’nin Kıyafetleri

Ali Berge, hem günlük hayatında hem de dizilerde giydiği kıyafetlerle de tarzını yansıtmaktadır. Oyuncu, genellikle spor ve rahat kıyafetleri tercih etmektedir. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Dursun karakteri olarak giydiği kıyafetler de izleyicilerin ilgisini çekmektedir.

Ali Berge’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde giydiği kıyafetlerin marka ve fiyat bilgileri şöyledir:

  • Siyah deri ceket: Mango Man - 1499 TL
  • Gri kazak: LC Waikiki - 669 TL
  • Siyah kot pantolon: Mavi - 1149 TL
  • Siyah bot: Kemal Tanca - 1399 TL
  • Kahverengi deri ceket: Koton - 1399 TL
  • Lacivert gömlek: Network - 1129 TL
  • Lacivert kot pantolon: Levi’s - 2299 TL
  • Kahverengi ayakkabı: Hotiç - 1549 TL

 

  • Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun kimdir?

    • Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun, dizinin 2. sezonunda ekibe katılan ve Cezayir Türk’ün yeğeni olan bir karakterdir.
  • Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun’u canlandıran oyuncu kimdir?

    • Ben Bu Cihana Sığmazam Dursun’u canlandıran oyuncu Ali Berge’dir.
  • Ali Berge kaç yaşındadır?

    • Ali Berge 1993 yılında doğmuştur ve 30 yaşındadır.
  • Ali Berge evli mi?

    • Ali Berge evli değildir ve basına yansıyan bir ilişkisi yoktur.
  • Ali Berge’nin Instagram hesabı nedir?

    • Ali Berge’nin resmi Instagram hesabı @alibergeofficial’dir.