Ben Bu Cihana Sığmazam Havva kimdir, kaç yaşında? Havva'yı kim oynuyor? Havva'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Havva karakterini canlandıran Oya İloğulları, genç ve yetenekli bir oyuncudur. Oya İloğulları, daha önce Gönül Dağı ve Güzel Günler dizilerinde rol almıştır. Ben Bu Cihana Sığma dizisinin Havva'sı Oya İloğulları kimdir, kaç yaşında? Havva'yı kim oynuyor? Havva'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte detaylar...

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva kimdir, kaç yaşında? Havva'yı kim oynuyor? Havva'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, aksiyon ve dram türünde bir yapım olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Dizinin proje tasarımını Oktay Kaynarca ve Onur Tan yapmaktadır. Dizinin görüntü yönetmenliğini ise Zekeriya Tekin Kurtuluş ve Murat Balcı üstlenmiştir. Dizinin kadrosunda birçok başarılı oyuncu yer almaktadır. Bunlardan biri de Havva karakterini canlandıran Oya İloğulları’dır. Peki, Oya İloğulları kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynamıştır? Kaç yaşındadır? Sosyal medyada kaç takipçisi vardır? İşte, Oya İloğulları hakkında bilmeniz gerekenler.

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva kimdir, kaç yaşında? Havva'yı kim oynuyor? Havva'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva Kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva, 25 yaşında, Halil ile evli olan, tabancalara hakim olan ve Germiyanoğulları ailesinin kızı olan bir karakterdir. Havva karakterini Oya İloğulları canlandırmaktadır.

Oya İloğulları Kimdir?

Oya İloğulları, 1999 yılında Bursa’da doğan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olan, tiyatro ve dizi oyuncusu olan bir sanatçıdır. Oya İloğulları, Gönül Dağı, Güzel Günler ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinde rol almıştır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva kimdir, kaç yaşında? Havva'yı kim oynuyor? Havva'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Oya İloğulları’nın Instagram Hesabı Nedir?

Oya İloğulları’nın resmi instagram hesabı @oya.ilogullari’dir. Oyuncumuzun instagram hesabında 69 gönderisi ve 8 binden fazla takipçisi vardır.

Oya İloğulları Kimdir?

Oya İloğulları, 1999 yılında Bursa’da doğmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda tiyatro oyuncusudur. Çeşitli reklam filmlerinde yer alarak sektöre adım atan Oya İloğulları, üniversitede eğitimine devam ederken Gönül Dağı dizisinin çekimlerine dahil olmuştur. Ancak oyuncumuzun ilk kamera önü projesi Zeynep isimli kısa filmdir. Özellikle Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Elvan karakteriyle tanınan oyuncumuz en son Güzel Günler dizisinde Ayla karakterini oynamıştır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva Karakteri

Oya İloğulları, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Havva karakterine hayat vermektedir. Havva, 25 yaşında, Halil ile evli olan bir kadındır. Raziye’nin aksine bahçe işleri yapmaktan hiç hoşlanmaz. Tabancalardan çok iyi anlamakta ve iyi atış yapmaktadır. 2. Sezonda diziye katılan Havva karakteri, kocası Halil’in yaptığı silahları da ilk deneyen kişidir. Havva, Germiyanoğulları ailesinin kızıdır4.

Ben Bu Cihana Sığmazam Havva kimdir, kaç yaşında? Havva'yı kim oynuyor? Havva'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Oya İloğulları’nın Sosyal Medya Hesabı

Sektörde yeni olmasına rağmen dikkatleri üzerine çeken Oya İloğulları sosyal medyayı aktif kullanmaktadır. Dolayısıyla oyuncumuzun instagram hesabı da merak edilmektedir. Instagram’da 69 gönderisi ve 8 binden fazla takipçisi bulunan Oya İloğulları’nın resmi instagram hesabı: @oya.ilogullari. Oyuncumuz, instagram hesabından hem kişisel hem de profesyonel paylaşımlar yapmaktadır.