Başvurular başladı! 1600 TL verilecek! Bunu kaçırmayın!

Üniversiteye giden öğrencilerin harcamaları artarken burs başvurularının başladığına dair açıklama geldi. Gelen açıklamada burs başvurusu yapan öğrencilere 1600 TL verileceği belirtildi.

Başvurular başladı! 1600 TL verilecek! Bunu kaçırmayın!

Üniversiteye giden öğrencilerin harcamaları artarken burs başvurularının başladığına dair açıklama geldi. Gelen açıklamada burs başvurusu yapan öğrencilere 1600 TL verileceği belirtildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte milyonlarca öğrenci harcamalarla başa çıkmaya çalışıyor. Açıklama geldi.

Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte hem eğitim hem yol hem de özel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla burs başvurularını beklemeye devam ediyor. Gelen son dakika açıklaması ile birlikte öğrencilere burs verileceği açıklandı. T3 Vakfı tarafından yapılan açıklama ile başvuran öğrencilere 1600 TL verileceği açıklandı. 

ÖĞRENCİ BURS BAŞVURULARI BAŞLADI!

T3 Vakfı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte başvuran 4 bin öğrenciye 1600 TL burs verileceği açıklandı. 2022-2023 burs başvurularının başladığı açıklanırken başvuru tarihinin 27 Kasım 2022 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. 

Başlayan burs başvuruları dahilinde başvuru işlemlerini tamamlayan 4 bin öğrenciye 1600 TL burs verileceği açıklanırken milyonlarca öğrenci burs başvuru detaylarını merak etti. Medyahaber.com olarak T3 burs başvuru detaylarına haberimizde yer verdik. 

ÖĞRENCİYE 1600 TL VERİLECEK!

Artan enflasyon nedeniyle harcamalar vatandaşın cebini zorlarken özellikle de bu zamlardan öğrenciler etkilendi. Kırtasiye harcamalarının artmasının ardından T3 Vakfı tarafından yapılan duyurda başvuru yapan 4 bin öğrenciye 1600 TL verileceği duyuruldu. 

T3 Vakfı tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi;

"T3 Vakfı olarak Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Yükselen Yıldız Burs Programı, Eğitmen-Mentor Burs Programı ve Eğitim Desteği Burs Programı ile ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü öğrencileri olmak üzere toplam 4000 öğrenciye aylık 1600 TL’ye kadar burs imkanı sağlıyoruz" 

Başvurular başladı! 1600 TL verilecek! Bunu kaçırmayın! - Resim : 1

''Program Amacı

Bursiyerlerimize özel eğitim imkanları ve Vakıf projelerinde yer alma fırsatı sunularak bursiyerlerimizin kişisel, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak hedeflenmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • İstanbul genelinde lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabilmektedir.
  • Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı
  • 100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır.

Aşamalar

1) KYS Ön Başvuru

2) Canlı Video Mülakat

3) Vaka Mülakatı

4) Yönetici Mülakatı

Program Amacı

Bursiyerlerimizin yetkin oldukları alanlar üzerine Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sunulmaktadır. Bu şekilde öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

  • 81 ildeki, üniversitelerin mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir.
  • Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı
  • 1000 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır.

Aşamalar

1) KYS Ön Başvuru

2) Genel Yetenek Testi

3) Video Mülakat

4) Panel Mülakat

Program Amacı

İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

  • 81 ildeki ortaokul, lise veya üniversitelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilmektedir.
  • Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı
  • 2900 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1000 TL burs sağlanacaktır.
  • Aşamalar

1) KYS Ön Başvuru

2) Belge Beyan Aşaması "

Burs başvuruları hakkında daha fazla bilgi için medyahaber.com haber sitemizi takip etmeyi unutmayınız. 

Etiketler: burs