Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı 14-19 Ağustos Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak!

"Yeni ay, bu hafta aslan burcunu etkisi altına alacak: astrolog Dinçer Güner, 'tahammülünüz az ve isyankâr olmaya eğilimli olabilirsiniz' diyerek tüm burçları uyardı. İşte 13-20 Ağustos 2023 haftası koç, boğa, yengeç, ikizler, aslan, başak, terazi, kova, akrep, yay, oğlak ve balık burcu yorumları…

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak!

Sık sık sosyal medyada paylaştığı astrolojik yorumlarla bilinen dinçer güner, 26 temmuz - 13 ağustos 2023 haftasının burç yorumlarını paylaştı. İşte detaylar...

 Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 2

Koç ve Yükselen Koç

Yeni ay ile, aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Yalnızlar için aşk çanları çalarken, bazılarınız ise yeteneklerini parlatabilir, hobilere yönelebilir, hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Hayattan daha fazla keyif almak, mutlu olmak için kendinize izin verebileceksiniz. Yalnız Uranüs’ün sert kontağı mali konularda beklenmedik harcamalara işaret ettiği gibi, borsa gibi riskli yatırım alanlarında paranızı değerlendirirken dikkatli olmaya davet ediyor. Bu dönem belki de teknolojik harcamalarınızda artabilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 3

Boğa ve Yükselen Boğa

Yeni ay ile; ev, yuva, aile ile ilgili konular, yerleşim, gayrimenkul, alım-satıma ilişkin konular, aile içi ilişkiler üzerine olacaktır. Yeni ay ile evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün sert kontağı ile beklenmedik, ani çıkışlarla ev hayatınızda huzursuzluklarda yaratabilirsiniz. 

Bu dönem epey elektrik yüklü olabilirsiniz, topraklanmayı ihmal etmeyin. Ev içinde kazalar, elektronik aletlerde sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem tahammülünüz az ve isyankar olmaya eğilimli olabilirsiniz.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 4

İkizler ve Yükselen İkizler

 Eğitim, kardeşler, yakın çevreniz, seyahatler, komşular, kuzenler ile ilgili konular odak noktanız olabilir. Seyahatler organize edebilirsiniz. İnternet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönem finansal kaygılar duymadan tamamen ruhunuza iyi gelecek konulara odaklanmanızda fayda var.

 Belki de hayata bakış açınızı değiştirecek bir eğitim söz konusu olabilir. Dijital iş ve projelerinizde bu dönem artışlar olabilir. Kendi kimliğinizin farkında olacağınız, güçlü görünmek isteyeceğiniz bir yeni ay süreci bekliyor sizi.

 Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 5

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Paranız, bütçeniz, kazançlarınız, sahip olduğunuz varlıklar, gelirleriniz, satış işleri, ürettiğiniz her türlü konu üzerinde etkili olacaktır. Yeni ay zamanı daha çok para kazanmak isteyebilir, maddi konularda üzerinize iyimser bir hava olabilir.

Yalnız Uranüs’ün sert kontağı ile bu dönem arkadaşlarınızla tahammüllünüz az olabilir. Bu dönem dijital işler, teknoloji gibi konulara daha çok para harcamanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla finansal konular yüzünden beklenmedik gerginlikler söz konusu olabilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 6

Aslan ve Yükselen Aslan

Bedeniniz, hayattan beklentiniz, yetenekleriniz, dış görünümünüz, kişisel istekleriniz üzerinde etkili olacaktır. İsteklerinizin peşinden gitmek isteyebilir, biraz özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu dönem daha çok kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Kendinize bakım ve servis vermek önemli olacaktır. Ama Uranüs’ün sert kontağı ile sabrınız az olabilir ve keskin tepkiler verebilirsiniz. 

Özellikle kariyer ve mesleki konularda. Bu konularda isyan etmenize neden olacak durumlar ortaya çıkabilir. İş yerinde dijital, teknolojik sorunlar ortaya çıkabilir. Patronlarınıza, iş verenlerinize karşı tahammülsüz davranabilirsiniz. Tepkilerinizi yönetemezseniz istifa etmeye kadar gidebilir, dikkatli olun. Ve bu dönem elektrik yükünüz fazla olabilir, nereye dokunsanız çarpabilir, topraklanmayı ihmal etmeyin.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 7

Başak ve Yükselen Başak

Sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkanızdan dönen işler, kontrol edemediğiniz konular, yalnızlık, yaratıcılık, sırlar üzerine olacaktır. Kabuğunuza çekilmek isteyebilir, yoğun geçen günler ardından biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Belki ruhsal, psikolojik konulara ilgi duyabilir, rüyalarınızın sık sık etkisinde kalabilirsiniz.

Yalnız bu dolunaya Uranüs’ün sert bir kontağı olması yurt dışı, eğitim, sınavlar, medya gibi işlerde beklenmedik, sürpriz sert gelişmelerin olabileceğine işaret etmekte. Bu konularda son dakika plan değişiklikleri olabilir. Uçağınız iptal olur, sınav yeri değişir, eğitmen değişir bu gibi sizin kontrolünüz dışında gelişmeler meydana gelebilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 8

Terazi ve Yükselen Terazi

Sosyal ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar bu yeni ay ile ön plana çıkacaktır. Sizleri sosyal açıdan dışa dönük, eğlenceli zamanlar bekliyor. Organizasyonlar yapabilir ya da davetlere, nikahlara, mutlu edecek aktivitelere katılabilirsiniz. 

Yalnız Uranüs’ün sert kontağı ile beklenmedik, sürpriz harcamalar gündeme gelebilir. Bu harcamalar sağlıkla ilgili olabileceği gibi, bozulan bir takım eşyalar yüzünden de olabilir. Ya da beklediğiniz bir krediniz onay almayabilir. Ya da sosyal planlarınızda anlık değişimler olabilir ve bu sizi huzursuz edebilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 9

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu yeni ay ile kariyerinize attığınız her adımla fark edilir ve görünür olabileceksiniz. Son 2 haftadır iş ile ilgili yoğunlaştığınız konuları tamamlama ve bitirme süreci olabilir. İş başvuruları yapabilir, iş kurmak içinde kolları sıvayabilirsiniz. 

Uranüs’ün sert kontağı olması iş ve mesleki konularda beklenmeyen sürprizlere işaret edebilir, kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Ya da bu dönem ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, ilişkiler gibi konularda isyankar tavırlar, tahammülünüz az olduğu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hem mesleki hem de özel anlamda ilişkileri yönetmek önem kazanacak.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 10

Yay ve Yükselen Yay

Eğitim, yurt dışı, hukuksal konular, yabancılar, resmi işler, reklam ve tanıtım işleri ön planda olacaktır. Seyahatler organize edebilir, yeni eğitimlere başlayabilir, resmi önemli işlerinizi halledebilirsiniz bu dolunay zamanında. Uranüs’ün sert kontağı ile günlük işlerinizde, planlarınızda sürpriz son dakika gelişmeleri meydana gelebilir. 

Bu dönem sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle boyun, boğaz ve tansiyona. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir, onlara karşı ani tepkiler verebilirsiniz. İş koşullarınızda da beklenmedik plan, program değişiklikleri meydana gelebilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 11

Oğlak ve Yükselen Oğlak

 Krediler, nafaka, primler, burslar, faiz oranları gibi konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Bu yeni ay zamanında kredi çekebilir, yatırım yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Bu dönem sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir. Uranüs’ün sert kontağından dolayı özel hayatınızda bazı şeylere tahammülünüz az olabilir ve bu dönem belki de alttan almak istemeyebilirsiniz. 

Risk içeren yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz ama ani ve dürtüsel kararlarla hareket etmemek en iyisi. Birilerine borç vermek içinde uygun bir süreç değil. Beklenmedik sürpriz masraflarınız çıkabilir. Bu masraflar çocuklarınız için olabilir ya da sizi mutlu eden konulara daha çok harcamalar yapabilirsiniz. Ya da hobiye başlayabilirsiniz.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 12

Kova ve Yükselen Kova

 İlişkiler ve ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler, iş birlikleri bu yeni ayın ana konusu olacak. Bir süredir ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili uğraştığınız konuları artım tamamlama sürecine girebilirsiniz. Partnerinizle birlikte oldukça eğleneceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. 

Peşinde koşturduğunuz sözleşmeleri artık yapabilirsiniz. Uranüs’ün sert kontağı ile aile içinde zaman zaman isyan edilebilecek durumlar oluşabilir. Aile ve ilişkiler alanında sabrınız çok olmayabilir. Ev içinde elektronik, dijital aletlerde arızalar, sorunlar meydana gelebilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 12 Burç İçin Detaylı  14-19 Ağustos  Haftalık Burç Yorumları: Aşk, Para, İş... Bu Hafta Bu Burçlar İçin Yer Yerinden Oynayacak! - Resim : 13

Balık ve Yükselen Balık

 Bu dönem sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Dengeli beslenmek, spora başlamak gibi aktivitelere hayatınızda daha çok yer vermeye özen gösterirken, omurganıza ve kalp sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş konusunda yoğun çalışacağınız bir tempo bekliyor sizi, birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmemekte fayda var. İş konusunda hem eğleneceğiniz hem de yaratıcı olacağınız bir zaman dilimi. 

Uranüs’ün sert kontağı ile de iletişim ile ilgili aklınıza gelebilecek her türlü konuda sürpriz aksaklıklar, arızalar, planların değişmesi, kazalar gibi durumlar meydana gelebilir. Hem yakın çevreniz hem de birlikte çalıştığınız kimselere karşı bu dönem tahammülünüz azalabilir ve biraz isyan edebilirsiniz. Günlük planlarınız sürpriz bir şekilde değişebilir.