Asgari ücret zammı sonrası kola fiyatlarına dudak uçuklatan zam: 2.5 litrelik kolnın fiyatı bakın ne kadar oldu

Asgari ücrete yapılan zam sonrası zam haberleri peş peşe geliyor. 2.5 litrelik Coca Cola'nın zamlı fiyatı dudak uçuklattı.

Asgari ücret zammı sonrası kola fiyatlarına dudak uçuklatan zam: 2.5 litrelik kolnın fiyatı bakın ne kadar oldu

Asgari ücretin 11 Bin 402 TL belirlenmesinin ardından son dönemde yaşanan zam furyasına bir yenisi daha eklendi. Pek çok kalemde yaşanan zam furyası sofraların vazgeçilmezi olan Coca Cola fiyatlarını da etkiledi. 2.5 litrelik Coca Cola'nın yeni fiyatı dudak uçuklattı.

Giyimden seyahate, teknolojiden temizliğe birçok kalemi derinden etkileyen zam furyası sonunda 2.5 litrelik Coca Cola'nın yeni fiyatı herkesi şaşırttı.

KOLA FİYATLARINA REKOR ZAM

Aykırı.com'da yer alan habere göre; Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, temmuz ayından itibaren 2,5 litrelik kolanın fiyatının 40 TL olacağını duyurdu. TBYD Başkanı Dündar'ın bu açıklaması herkesi hayrete düşürürken bu açıklama sonrasında temmuz ayında 2.5 litrelik Coca Cola'nın 40 TL karşılığında satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kolaya bir önceki zam ise yılbaşına sayılı günler kala gelmişti. Aralık ayının son haftasında 2,5 litrelik kolanın fiyatı 30 TL'ye çıkmıştı.

Dündar'ın açıklaması sonrasında temmuz ayında Cola Cola fiyatlarına yüzde 20 zam gelmesi bekleniyor.

 

Etiketler: Kola, zam, asgari ücret