Araç satın almak isteyenler dikkat! Ziraat Bankası 2013 model Peugeot Bipper için 130 bin TL istiyor

Ülkemizin en köklü kamu bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde artan ikinci el araç fiyatları sebebi ile araç sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan tüketicilere seslendi. Banka, yasal bir ihale platformu aracılığı ile araç satışı gerçekleştireceğini duyurdu.

Araç satın almak isteyenler dikkat! Ziraat Bankası 2013 model Peugeot Bipper için 130 bin TL istiyor

Aralık ayının ortasında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmet başlıklarının ve hizmet ürünlerinin fahiş fiyatlara ulaşmasına sebep oldu. Yapılan ürün zamlarından en çok etkilenen sektörlerden birisinin ise otomotiv sektörü olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra fahiş rakamlara ulaşan sıfır kilometre ve ikinci el araçlar, ocak ayına girilmesi ile birlikte yeni zamlar ile karşılaştı. 2020 yılında hayatımıza dahil olan koronavirüs salgını sebebi ile ortaya çıkan çip krizinin giderek etkisini arttırması, sıfır kilometre araçların üretimlerinde aksaklıkların yaşanmasına ve dolayısı ile de hem ikinci el hem de sıfır kilometre araçların ek zamlar ile satışa sunulmalarına sebep oldu.

Otomotiv sektörünü direkt olarak etkileyen gelişmelerin yaşanması ve bu gelişmelere nerede ise her yeni günde yenilerinin eklenmesi, sene içerisinde uygun fiyatlar karşılığında araç sahibi olmayı planlayan tüketicilerin ve yatırımcıların hayallerini ertelemelerine sebep oldu. Bu durum karşısında yaşanan mağduriyetlere engel olmak isteyen Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal platform aracılığı ile araç satışı yapacağını ve bu kapsamda belirlediği fiyatların da piyasanın nerede ise 4’te 1’i oranında olduğunu belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ARAÇ SATIŞ HİZMETİ!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, yeni dönemde artana araç fiyatlarına karşın “Intengo” isimli yasal ihale platformu ile anlaştığını ve ilgili platform aracılığı ile uygun fiyatlı araç satış hizmeti sunacağını bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN BARTIN’DA SATILIK ARAÇ İLANI!

Araç satın almak isteyenler dikkat! Ziraat Bankası 2013 model Peugeot Bipper için 130 bin TL istiyor - Resim : 1

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlediği ihalelerden birisine konu olan aracın, Bartın ilinde olduğu öğrenildi. Banka, ilde bulunan icralık aracın 2013 model Peugeot Bipper olduğunu ve ilgili ihalenin başlangıç bedelinin 130 bin TL olduğunu belirtti. Araç için istenen teminat bedeli ise 7 bin 800 TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI INTENGO BAŞVURUSU

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 2013 model araç için Bartın Yalı Şubesi’ne başvuru yapılması gerekmektedir.

Etiketler: ziraat bankası