Alışverişlerde artık nakde ihtiyaç yok! Yapı ve Kredi Bankası ‘World Pay’ ödeme yöntemini devreye soktu! Üstelik ilk kullanımda 10.000 TL hazır!

Özel bankacılık sektöründe yenilikleri ile dikkat çeken Yapı ve Kredi Bankası’ndan bir yenilik daha geldi. ‘World Pay’ ödeme yöntemini başlatan Yapı ve Kredi Bankası, ilk kullanım için eşsiz kampanya hazırladı.

Alışverişlerde artık nakde ihtiyaç yok! Yapı ve Kredi Bankası ‘World Pay’ ödeme yöntemini devreye soktu! Üstelik ilk kullanımda 10.000 TL hazır!

Bankaların daha avantajlı bir hizmet sunabilmek adına müşterilerine sunduğu kampanyalar ve hizmetler arasına Yapı ve Kredi Bankası’ndan bir yenisi daha eklendi. Müşterilerinin ihtiyaçlarını ertelememesi adına yeni bir ödeme yöntemi geliştirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, ‘World Pay’ ile ödemeyi devreye soktu. Yeni ödeme yöntemi olan World Pay’ı geçtiğimiz ayın ortasında hayata geçirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, sistemin yaygın bir şekilde kullanılabilmesi için bir kampanya düzenledi.

Yapı ve Kredi Bankası’nın yeni ödeme yöntemi olan ‘World Pay’ ile alışveriş kredisine yeni bir bakış getirmesi beklenirken; alışveriş kredisi kapsamında bu yöntemin kullanılması halinde banka müşterilerine özel olarak ilk kullanımın faizsiz bir şekilde gerçekleştirileceği öğrenildi. Bu amaçla hayata geçirilmiş olan yeni kampanyasını tanıtan Yapı ve Kredi Bankası, faizsiz kredi kullanımı için şartlarını açıkladı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA 10 BİN TL’YE KADAR KREDİ FAİZSİZ

Alışverişlerde artık nakde ihtiyaç yok! Yapı ve Kredi Bankası ‘World Pay’ ödeme yöntemini devreye soktu! Üstelik ilk kullanımda 10.000 TL hazır! - Resim : 1

World Pay’ın yaygın bir şekilde kullanılabilmesi için ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ kampanyasını hayata geçiren Yapı ve Kredi Bankası, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerlerinde bu yöntem aracılığıyla kredi kullanımı yapacak olan müşterilerinin, ilk kullanıma özel faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli kredi çekebileceğini açıkladı. Bu kapsamda 500 TL’den 10 bin TL’ye kadar olan ödemelerin bu kampanyadan yararlanabileceğini bildiren Yapı ve Kredi Bankası, kredinin POS cihazındaki QR Kod aracılığıyla doğrudan kullanılabileceğini duyurdu.

YASAL TAKSİT SINIRI OLAN ÜRÜNLER WORLD PAY’E DAHİL DEĞİL

10 bin TL’ye kadar ilk World Pay kullanımında herhangi bir faiz talep etmeyen Yapı ve Kredi Bankası, 10 bin 1 TL ile 50 bin TL arasında olan alışverişler için müşterilerine 7 aydan 36 aya kadar vadelendirme olanağı tanıyan faizli World Pay kredileri sunacağını açıkladı. Bu krediler kapsamında Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu’nun (BDDK) belirlediği yasal taksit sınırının aşılamayacağını belirten Yapı ve Kredi Bankası, yasal taksitlerin sınırına ilişkin güncel kararı; “Yasal uygulamalar gereğince maksimum vade bilgisayarlarda ve tutarı 5.000 TL ve altındaki cep telefonlarında 12, tabletlerde 6, 5.000 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 ay ile sınırlıdır. Diğer ürünlerde ise maksimum 36 ay vade uygulanmaktadır. Örneğin, sepetinizde 6.600 TL ve 2.500 TL değerinde iki ayrı telefon varsa kullanabileceğiniz maksimum vade 3 aydır” duyurusu ile müşterilerine hatırlattı.