Akbank'tan devrim niteliğinde kampanya! İhtiyaç kredi faiz oranı yüzde 0,99' indi!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşı yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte Akbank’ın yalnızca yeni müşterilerini ilgilendiren düşük faizli ihtiyaç kredi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Akbank'tan devrim niteliğinde kampanya! İhtiyaç kredi faiz oranı yüzde 0,99' indi!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, yeni dönemde de enflasyonun giderek artmasına sebep oldu. Artan enflasyon, market ürünlerinden diğer ürün başlıklarına kadar her alanda yüksek oranlı zamların gözlenmesine yol açtı. Bu durum karşısında nakit ihtiyaçları giderek artan ve en temel ihtiyaçlarını dahi gidermekte zorluk çeken tüketiciler, alternatif çözüm yollarını araştırmaya başladılar.

Bir süredir darda olan tüketicilerin durumlarına karşın sessizliğini bozan Akbank hem kendi müşteri sayısını arttırmak hem de tüketicilerin ceplerini bir nebze olsun ferahlatmak adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI!

Akbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Üst limiti 7 bin 500 TL, vade sayısı 12 ay ve faiz oranı yüzde 0,99 olarak belirlenmiş olan kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosu, şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 7.500 TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: %0,99
  • Kredi tahsis ücreti: 41,25 TL
  • Hayat sigortası prim tutarı: 100,15 TL
  • Aylık taksit tutarı: 676,41 TL

AKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Akbank'tan devrim niteliğinde kampanya! İhtiyaç kredi faiz oranı yüzde 0,99' indi! - Resim : 1

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli, düşük faizli kredi kampanyasından yararlanabilmek için “gerçek müşteri” statüsünde olmak gerekmektedir. Söz konusu statüye sahip olan ve bankaya üyelik sürecini mobil uygulama üzerinden tamamlayan her yeni müşteri, Akbank’ın yeni kredi kampanyasından yararlanabilmektedir.

AKBANK’IN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank’ın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu 7 bin 500 TL üst limitli kredi kampanyasından faydalanmak için öncelikle 31 Ağustos tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden üyelik sürecinin tamamlanması gerekmektedir.

31 Ağustos tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden üyelik işlemlerini tamamlayan yeni müşterilerin, düşük faizli kredi kampanyasından yararlanmak için 5 gün içerisinde kredi kampanyasına başvuru yapmaları gerekmektedir. Söz konusu başvuru, yine bankanın mobil uygulaması üzerinden yapılmaktadır.

Etiketler: akbank, ihtiyaç kredisi