Akbank yeni gelen müşterileri için kampanyasını duyurdu! %25'e varan faiz oranı sunuyor

Akbank yeni müşterilerine kampanya düzenlediğini internet sitesinden açıkladı. Mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olanlara yüzde 25 faiz kazanma fırsatı sunuyor. İşte detaylar..

Akbank yeni gelen müşterileri için kampanyasını duyurdu! %25'e varan faiz oranı sunuyor

Akbank yeni müşterilerine kampanya düzenlediğini internet sitesinden açıkladı. Mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olanlara yüzde 25 faiz kazanma fırsatı sunuyor. İşte detaylar..

Akbank'ın internet üzerinden duyurduğu kampanyada mobil üzerinden Akbanklı olanlara özel faiz oranı sunulacak. Mobil üzerinden yeni Akbank hesabı açanlara 'dijital kanallardan yeni açacakları 32-35 gün vadedeki 500.000 TL - 10.000.000 TL arası olan mevduat hesaplarına yüksek faiz kazandırıyor" şeklinde kampanyanın detayları açıklandı. Peki kampanya şartları nelerdir?

KAMPANYA ŞARTLARI 

Akbank web sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Mobil üzerinden yeni müşterisi olanlara yapılacak yüzde 25 faiz fırsatı için kampanya şartları şu şekilde; 

*"Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan müşteriler kampanya kapsamındadır. Henüz Akbanklı değilseniz, Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayabilir ve dakikalar içinde siz de Akbanklı olabilirsiniz." Yapılacak bu işlem kampanyadan yararlanmak için ilk adım. Akbank müşterisi olduktan sonra banka tarafından belirlenen gün içerisinde bazı işlemlerde bulunarak bu yüksek faiz oranından yararlanabilirsiniz.

*"Akbank müşterisi olunmasını takip eden 90 gün içerisinde Akbank Mobil veya Akbank İnternet üzerinden 32-35 gün vade aralığında ve 500.000TL – 10.000.000 TL tutar aralığında açılan vadeli tasarruf hesapları dikkate alınır; 10.000.000 TL dahil değildir." Kampanyada belirtilen faiz oranından faydalanabilmek için istenilen şartlar ise şu şekildedir; "Kampanya faizinden yararlanılabilmesi için müşterinin vadeli mevduat ürünlerinin toplam bakiyesi kontrol edilir. Kampanyadan hiç vadeli mevduatı olmayan ya da vadeli mevduat ürünlerinin toplam bakiyesi 10.000 TL'nin altında olan müşterilerimiz faydalanabilir. Bu ürünler; Standart Vadeli Mevduat, WinWin Hesap, Serbest Hesap, Nar Vadeli Mevduat, Birikim Hesapları ve Ara Dönem Ödemeli Hesaptır."

*" Kampanya harici vade ve tutar aralığında hesap açılması halinde Akbank Mobil ve Akbank Internet'te e-vadeli için geçerli olan oranlar üzerinden işlem yapılır."

Kampanya dahilinde belirlenmiş olan faiz tutarının piyasa ve banka koşullarına artabileceği veya azalabileceğine de değinen banka kampanya şartlarında bu konuya şu şekilde değinmiştir:

*Kampanya faiz oran tablosu banka ve piyasa koşullarına göre gün içinde değişiklik gösterebilir. İşlem yapmak istediğinizde Akbank Mobil ve İnternet kanallarındaki faiz oranı geçerli olacağından hesap açılışı sırasında faiz oranını kontrol edilmesi gerekmektedir.

*Akbank T.A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Akbank yeni müşterileri için web sitesinde yayınlamış olduğu kampanyaya maddeler halinde şartlar öne sürmüştür. Tüm şartları detaylı bir şekilde okuyarak Mobil Bank üzerinden Akbank müşteri olup bahsi geçen yüzde 25 faiz oranından yararlanabilirsiniz.

Etiketler: akbank