Akademiye giriş için bir fırsat da İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden geldi! Öğretim görevlisi alınacak! 8 öğretim görevlisi alımı için başvurular başladı!

Devlet üniversitelerinin yanı sıra vakıf ve özel üniversitelerin personel alımları da kasımda sürüyor. Bu ay öğretim görevlisi alacak olan üniversiteler arasında bulunan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, alıma ilişkin detayları paylaştı.

Akademiye giriş için bir fırsat da İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden geldi! Öğretim görevlisi alınacak! 8 öğretim görevlisi alımı için başvurular başladı!

Bu sene sık sık personel ve öğretim görevlisi alımı gerçekleştiren kamu kurum ve kuruluşları arasında yer alan devlet üniversitelerinin yanı sıra özel üniversiteler de 2022 yılında bolca alım yapan kurum ve kuruşlar arasındaki yerini aldı. Kasım ayı içerisinde öğretim görevlisi ve personel alımı gerçekleştirmeyi sürdüren özel ve devlet üniversitelerinden bu kez alım yapacak olan kurum İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi oldu.

Yeni yıl öncesinde öğretim görevlisi ve personel açığını kapatmak için harekete geçen üniversiteler arasında yer alan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, geçtiğimiz gün Resmi Gazete’ye bir alan verdi. Verdiği ilanda uygulamalı sınav ile öğretim görevlisi alacağını duyuran İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, açık olan kadroların bir listesini de paylaştı. Aynı zamanda başvuru tarihine ilişkin de bilgi veren İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, sınav tarihini de açıkladı.

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ, 8 YENİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Akademiye giriş için bir fırsat da İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden geldi! Öğretim görevlisi alınacak! 8 öğretim görevlisi alımı için başvurular başladı! - Resim : 1

2 Kasım 2022 tarihinden 17 Kasım 2022 tarihine kadar alınacak olan başvuruların değerlendirilmesi akabinde 8 öğretim görevlisi alacağına ilişkin bir duyuru yayınlayan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, yayınladığı duyuruda; “İlgili Yönetmelikte belirtilen genel şartlar ile unvanlara ilişkin özel şartlara ve 657 sayılı Yasa’nın 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz adaylar İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Maltepe Mahallesi, Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 P.K. 34010 Cevizlibağ / Zeytinburnu / İstanbul adresine şahsen başvuru yapacak olup, Son başvuru tarihinden sonra yapılan, internet ve posta ile yapılan ve eksik evrakla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır” ibarelerine yer vererek başvuru şekline açıklık getirdi.

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ, ALIM YAPACAĞI ANA BİLİM DALLARINI AÇIKLADI

Başvuruların değerlendirilmesini 21 Kasım 2022 tarihinde yapacak olan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, değerlendirmesi olumlu sonuçlanan adayların sınav tarihini 24 Kasım 2022 olarak açıkladı. Sonuçları 28 Kasım 2022 tarihinde ilan edecek olan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, boş kadroları ise; Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Programı, Çocuk Gelişimi Programı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı ve Ameliyathane Hizmetleri Programı olarak duyurdu.