Aile 21.bölüm fragmanı: Aslan öldü mü? Devin'in planı ne?

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Aile'nin yeni sezon son bölümü heyecan dolu anlar yaşattı. Aile 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Aile'nin yeni bölümü ne zaman, hangi gün saat kaçta? İşte Aile dizisinin yeni bölümüne dair ipuçlarının yer aldığı tanıtımı ve diğer detaylar

Sitene Ekle

Aile 21.bölüm fragmanı izle: Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Aile'nin yeni sezon son bölümü heyecan dolu sahneleriyle en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı bu yapım, değişik konusu ve güçlü kadrosuyla her daim ilgi odağı olmuştur. Dizinin final sahnesiyle birlikte, hayranlarını yeni bölüm heyecanıyla sardı. Aile dizisinin yeni bölümünü merak eden hayranları yeni bölüme dair ipuçlarının yer aldığı fragmanı araştırıyor. Peki, Aile yeni bölüm ne zaman başlayacak ve 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Aile dizisinin yeni tanıtımı bu soruların yanıtları.

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN SAAT KAÇTA? 

Aile dizisi, yeni bölümüyle 21 Kasım Salı 20:00'da Show TV'de .

AİLE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'nin 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

 

Etiketler: Aile, fragman, show tv