Aile dizisinin Serap Vural'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinde Serap Vural'ı kim oynuyor? Serap Vural'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Aile dizisinin yeni sezonunda kadroya katılan Selin Şekerci, dizide Devin Akın’ın avukatı Serap Vural karakterini canlandırıyor. Peki, Aile dizisinin Serap Vural'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinde Serap Vural'ı kim oynuyor? Serap Vural'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Aile dizisinin Serap Vural'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinde Serap Vural'ı kim oynuyor? Serap Vural'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, ikinci sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. Selin Şekerci, dizide Devin Akın’ın avukatı Serap Vural karakterini canlandırıyor. Peki, Aile dizisinin Serap’ı Selin Şekerci kimdir? İşte Selin Şekerci’nin hayatı ve kariyeri hakkında bilmeniz gerekenler.

Selin Şekerci’nin biyografisi

Selin Şekerci, 1 Haziran 1989’da İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğdu. Babası Arap, annesi Azerbaycan asıllı olan Şekerci, ilkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. Çocukluk yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duyan Şekerci, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda rol aldı. Ayrıca özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında da sahne aldı.

Selin Şekerci’nin televizyon kariyeri

Selin Şekerci, televizyon macerasına 2007 yılında Kavak Yelleri adlı gençlik dizisiyle başladı. Dizide Feyza karakterini üç bölüm canlandıran Şekerci, daha sonra İstanbul’a gelerek dizi, film ve reklam projelerinde yer almaya başladı. Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynayan Şekerci, 2009 yılında Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırarak ilk başrolünü üstlendi.

Selin Şekerci, 2010 yılında Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol aldı. 2012 yılında yönetmenliği Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği Benim İçin Üzülme adlı dizide Irmak karakterini canlandırdı. 2014 yazında başlayan Kaçak Gelinler dizisinin başrollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini oynadı. Daha sonra 21 Aralık 2015’te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırdı.

Aile dizisinin Serap Vural'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinde Serap Vural'ı kim oynuyor? Serap Vural'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Selin Şekerci, 8 Temmuz 2016’da başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini oynadı. 2 Mart 2017’de başlayan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırdı. 10 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde 14. bölümden itibaren Şirin karakterini oynadı. 2021’den beri BluTV adlı dijital kanalda, Yeşilçam dizisinin başrol oyuncusu oldu.

Selin Şekerci, son olarak ise Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Aile’ye katıldı. Dizide Devin Akın’ın avukatı Serap Vural karakterini canlandırarak izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Selin Şekerci’nin sinema kariyeri

Selin Şekerci, sinema kariyerine de devam ediyor. Şekerci, 6 Ocak 2023’te vizyona girecek olan Çağan Irmak’ın Sevda Mecburi İstikamet filminde Selçuk Yöntem ile başrolleri paylaşıyor. Filmde, birbirine aşık iki gencin yollarının ayrılması ve yıllar sonra tekrar kesişmesi konu ediliyor.

Selin Şekerci’nin özel hayatı

Selin Şekerci, 2016 yılında oyuncu Caner Cindoruk ile evlendi. Çift, 2018 yılında boşandı. Şekerci, şu anda oyuncu Can Sipahi ile birlikte.

Aile dizisinin Serap Vural'ı Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinde Serap Vural'ı kim oynuyor? Serap Vural'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Selin Şekerci’nin sosyal medya hesapları

Selin Şekerci, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim. Şekerci, Instagram’da 2,5 milyon takipçiye sahip. Şekerci, hayatından kesitler, projelerinden haberler ve paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Selin Şekerci'nin instagram hesabı ise: @selinsekerci