Ağustos bitmeden imzayı atan emekliler kazanacak: Garanti'den yeni müjdeler!

2023 yılının ikinci yarısıyla birlikte, emekli maaşlarında ve birçok konuda yapılan zamların ardından promosyon ödemelerinde de yeni gelişmeler yaşanıyor. Bankalar arasındaki rekabetin arttığı bir dönemde, emeklilere sunulan promosyon fırsatları da göz kamaştırıcı hale geliyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA'nın emeklilere yönelik attığı adım, dikkatleri üzerine çekiyor.

Ağustos bitmeden imzayı atan emekliler kazanacak: Garanti'den yeni müjdeler!

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan ödemelere dair güncellemeler gelmeye devam ediyor. 2023 yılın ikinci yarısından itibaren zamlanan emekli maaşı ile birlikte promosyon ödemeleri de değişti. Aydan aya değişen promosyon ödemelerinde Garanti BBVA'dan güncel rakamlar paylaşıldı.

EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİ

Türkiye'de yer alan milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon güncellemelerine bir yenisi daha eklendi. Emeklilerin merakla takip ettiği konulardan birisi olan emekli promosyonlarında Garanti BBVA tarafından güncel rakamlar paylaşıldı.

Resmi web sitesi üzerinden güncel rakamları paylaşan Garanti BBVA, ağustos ayı bitmeden müjdeyi duyurdu. Bankalar arası yaşanan promosyon rekabetine ismini yazdıran Garanti BBVA, promosyondan faydalanabilmek için bazı şartlar sunuyor.

Ağustos bitmeden imzayı atan emekliler kazanacak: Garanti'den yeni müjdeler! - Resim : 1

GARANTİ GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONLARI

Garanti BBVA tarafından paylaşılan son promosyon rakamları emeklilerin dikkatini çekmeyi başardı. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri için en yakın şubeye gitmeniz, müşteri hizmetlerini aramanız ya da mobil uygulama üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 0 - 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
Maaş aralığı 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
Maaş aralığı 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL
10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle bazı şartları sağlamanız gerekiyor. En yakın Garanti BBVA şubesine giderek, emekli maaşınızı aynı bankaya taşımanız gerekir.

İşlemlerin ardından 3 yıl boyunca Garanti BBVA üzerinden emekli maaşınıza alacağınıza dair taahhüt imzalamalısınız. İşlemleri tamamladıktan kısa bir süre sonra maaş aralığına göre promosyon ödemesi hesabınıza yatırılacaktır.

Etiketler: emekli zammı, emekli