Adil Kırgöz kimdir? Adil Kırgöz aslen nerelidir, kaç yaşında? Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz'ün hayatı

Adil Kırgöz CHP Dikili Belediye Başkanı olarak 2019'da seçilmiştir. Adil Kırgöz 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez Dikili Belediye Başkan Adayı gösterildi. Peki, Adil Kırgöz kimdir? Adil Kırgöz aslen nerelidir? Adil Kırgöz kaç yaşında? Adil Kırgöz hayatı hakkında tüm detaylar...

Adil Kırgöz kimdir? Adil Kırgöz aslen nerelidir, kaç yaşında? Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz'ün hayatı

Adil Kırgöz, CHP'nin Dikili Belediye Başkanı görevine 2019 yerel seçimlerinde seçildi. Adil Kırgöz 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ikinci kez Dikili Belediye Başkan Adayı gösterildi. Peki, Adil Kırgöz kimdir? Adil Kırgöz aslen nerelidir? Adil Kırgöz kaç yaşında? Adil Kırgöz hayatı hakkında tüm detaylar...

Adil Kırgöz kimdir?

Adil Kırgöz, 1969 yılında Dikili’nin Salihler köyünde doğdu.

Eğitim hayatına Salihler İlköğretim Okulu’nda başladı. Ortaokul ve lise eğitimini Dikili Lisesi’nde tamamladı. Beykoz Üniversitesi Lojistik Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında Dikili’de inşaat malzemeleri sektöründe hizmet veren Kırgöz Yapı Malzemeleri şirketini kurdu. Ardından inşaat, lojistik, zeytincilik ile ilgili sektörleri de şirketinin bünyesine kattı.

2009-2010 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Dikili İlçe Örgütü’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçildi.

2019 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan adayı oldu. Almış olduğu % 57.7 oy oranı ile Dikili tarihinde seçmenin en çok oy verdiği başkan olarak hizmete başladı.

Bergama Ticaret Odası, Dikili Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Dikili Ziraat Odası, Dikili Şoförler Odası  ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. Aynı zamanda Dikili Yelken Kulübü ve Dikili’yi Sevenler Derneği kurucu üyesi, Çiftçi Malları Koruma Derneği yönetim kurulu üyesidir.

2019 yılında Dikili Belediye Başkanı görevine geldi.

Adil Kırgöz 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ikinci kez Dikili Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Kırgöz, evli ve bir kız, bir erkek çocuk babasıdır.