Adanalılara son dakika müjdesi: Kabus sona eriyor... Tam 40 gün sürecek

Adanalıların uzun süredir beklediği müjdeli haber sonunda geldi. Uzunca bir süre boyunca Adana'da yaşayanlar, dua ederek ve umutla bekliyorlardı. Ve sonunda, bu dualar kabul edildi ve kabus sona eriyor. Adana için yeni bir dönem başlıyor, ve bu dönem tam 40 gün sürecek. İşte tüm detaylar...

Adanalılara son dakika müjdesi: Kabus sona eriyor... Tam 40 gün sürecek

Ünlü meteorolog Kerem Ökten, Adana'da uzun süredir devam eden sıcak havaların nihayet sona ereceği müjdesini verdi. Kasım ayının gelmesine rağmen hala sıcaklarla boğuşan Adanalılar, serin havaların gelmesini dört gözle bekliyordu. Ökten, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla bu beklentilere olumlu bir cevap verdi. Özellikle sıcak başında çalışan binlerce vatandaşın yağışın gelmesi için yaptığı duaların kabul edildiğini duyurdu.

Adanalılara son dakika müjdesi: Kabus sona eriyor... Tam 40 gün sürecek - Resim : 1

Meteoroloji uzmanı Ökten'in yaptığı paylaşım, Adanalıları sevindirdi. 40 günlük yeni sürecin başlayacağını müjdeleyen Ökten, yağışlı günlerin kapıda olduğunu belirtti. Ökten, Adana'da beklenen yağışların normal süreçten üç kat daha fazla olabileceğini vurgulayarak, 40 günlük süreçte şiddetli yağışların beklendiğini ifade etti. Anomali haritası eşliğinde yapmış olduğu açıklamalar, Adana'nın yağışlarla dolu bir döneme gireceği beklentisini artırdı.

Etiketler: adana, meteoroloji