Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oldu: Avcı bakın hangi takımın başına geçiyor! Taraftarları şaşırtan anlaşma!

2021-2022 sezonunda Trabzonspor'u Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan ve 4 Mart'ta Trabzonspor'daki görevinden ayrılan Abdullah Avcı'nın yeni adresi futbol camiasını şaşırttı

Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oldu: Avcı bakın hangi takımın başına geçiyor! Taraftarları şaşırtan anlaşma!

Geçen sezon 4 Mart'ta Ümraniyespor'a alınan mağlubiyetin ardından Trabzonspor'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Abdullah Avcı, uzun bir süredir herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Ancak sonunda tecrübeli teknik adamın yeni durağı belli oldu ve bu tercih futbol camiasını oldukça şaşırttı.

Trabzonspor'u 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa taşıyarak uzun yıllar süren şampiyonluk özlemine son veren Abdullah Avcı, geçen sezon aldığı başarısız sonuçlar sonrasında Trabzonspor'dan ayrılmıştı. O tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürdüğü bilinen tecrübeli teknik adam, son olarak adı Türkiye A Milli Takımı ile anılmıştı.

Ancak sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un Cuma akşamı deplasmanda Adana Demirspor'a mağlup olmasının ardından Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollar ayrıldı. Yeni teknik direktör konusunda ise büyük bir sürprize imza atıldı. Abdullah Avcı, Trabzonspor ile anlaştı.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor ve bu transferin çarşamba gününe kadar tamamlanması planlanıyor. Avcı'nın ekibinde ise Egemen Korkmaz'ın yer alacağı belirtiliyor.

Trabzonspor'un başında toplam 116 maçta görev alan Abdullah Avcı, bu karşılaşmalarda 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 yenilgi elde etti. Başarılı teknik adamın Trabzonspor'daki yeni dönemi merakla bekleniyor.