Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Teknik direktörün bileti kesildi!

Süper Lig'de teknik direktör değişiklikleri hız kesmeden devam ediyor. Bir Süper Lig takımı daha, teknik direktörleri ile yollarını ayırmaya karar verdi. Kulüp yetkilileri ayrılığı kısa süre içinde resmi olarak duyurmayı planlıyorlar.

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Teknik direktörün bileti kesildi!

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanırken bir teknik direktör daha görevden ayrıldı. Bu sezonda birçok Süper Lig takımında teknik direktör değişiklikleri sıkça yaşanmıştı. Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas ve Şenol Güneş'in ardından bir teknik direktör daha görevden ayrıldı. Süper Lig'de teknik direktör kıyımı devam ediyor.

Trabzonspor, Cuma akşamı deplasmanda Adana Demirspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bu mağlubiyetin ardından Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollar ayrıldı. Bjelica, 16 maçta görev alarak 8 galibiyet ve 8 yenilgi elde etmişti. Hırvat teknik adamın ayrılığı resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Ayrıca, Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün 4 Mart'ta Trabzonspor'dan ayrılan Abdullah Avcı olduğu bildiriliyor. Bordo-mavili ekibin Bjelica ile yollarını ayırdığını ve Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığını resmi olarak açıklaması bekleniyor. Süper Lig'de teknik direktör değişiklikleri gündemi sıkça meşgul etmeye devam ediyor.