150.000 TL altında araba kaldı mı demeyin devlette var! Gümrükten Renault, Ford çok ucuza satılıyor!

Devlet tarafından uygun fiyatlı olarak satışları gerçekleştirilecek olan otomobil ilanları arasına yenileri eklendi. Yeni gelen ilanlar kapsamında 150 bin TL altında araçlar satışa sunuldu. Devletten satılmakta olan bu otomobillere ilişkin detaylar haberin devamında...

150.000 TL altında araba kaldı mı demeyin devlette var! Gümrükten Renault, Ford çok ucuza satılıyor!

Araç sahibi olmak isteyen ancak ekonomik koşullar nedeniyle bu konuda büyük güçlük çeken vatandaşlar için sürekli olarak yeni duyurular yapılmaya devam ediyor. Gerek bankalar gerekse otomotiv markaları tarafından sürekli olarak sunulan kampanya ve fırsatlar arasına devlet tarafından sunulan kampanyaların eklenmesi dikkat çekiyor. Gelen son bilgiler kapsamında devlet tarafından satışı yapılan otomobil modelleri arasına yenilerinin eklendiği duyuruldu.

Son olarak pek çok vatandaş ise sıfır km otomobil modellerinden uzaklaşmaya ve tercihlerini ikinci el pazarına yöneltmeye başladılar. Ancak ikinci el pazarında da fiyatların oldukça yüksek olması ikinci el ve sıfır km otomobillerin fiyatları arasındaki makas aralığını daralttı. Bu noktada pek çok vatandaş sıfır km otomobillere kredi ya da finansman seçenekleri ile sahip olmak için araştırma yapmaya başladılar.

Taşıt kredisi çekmek isteyen ancak yüksek faiz oranları ve geri ödeme kısmındaki zorluklar nedeniyle taşıt kredisi ile araç sahibi olmaktan da vazgeçen vatandaşlar için en etkili çözümlerden biri de halk arasında gümrükten araba olarak tanımlanan T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ihale yolu ile satılan otomobil modelleri oluyor.

Çeşitli sebepler nedeniyle Türkiye sınırları içerisindeki gümrüklere çekilmiş olan otomobil modelleri normal koşullara oranla çok saha uygun fiyatlardan alıcı buluyor. Bu noktada ise vatandaşlar ihale yolu ile araç almaya sıcak bakmaya başlıyor. Halk arasında gümrükten satış olarak adlandırılan ve T. C. Ticaret Bakanlığı çatısı altında hizmet veren e- İhale adresinde ihaleye açılan ilanlar dikkat çekti. Gelen ilanlar kapsamında 150 bin TL'nin altında fiyat tutarı ile ihaleye yeni gelen ilanlar duyuruldu.

GÜMRÜKTEN 2004 FORD C MAX: 140 BİN 625 TL

150.000 TL altında araba kaldı mı demeyin devlette var! Gümrükten Renault, Ford çok ucuza satılıyor! - Resim : 1

Gümrükten ihale adresine eklenen 2004 model yılına sahip Ford C Max marka model otomobil 140 bin 625 TL fiyatı ile geliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Kayseri'den açılmış olan ihale ilanı kapsamında uygun fiyattan ihaleye sunulmuş olan otomobil, kirli durumda olsa da aracın genel kondisyonu iyi durumda gözüküyor. İhaleye ulaşmak isteyen kişiler BURADAN ihaleye kolaylıkla erişim sağlayabiliyorlar.

GÜMRÜKTEN 2003 RENAULT MEGANE: 146 BİN 250 TL

150.000 TL altında araba kaldı mı demeyin devlette var! Gümrükten Renault, Ford çok ucuza satılıyor! - Resim : 2

Gümrükten satışa sunulan otomobiller arasında yer alan, Fransız otomotiv devine ait olan Renault Megane marka model otomobil 2003 model yılına sahip olup genel kondisyon anlamında ortalamanın üstünde bir görünüm sunuyor. 146 bin 250 TL tutarı ile ihale başlangıcı gerçekleştirilecek olan otomobilin ilanına BURADAN ulaşılabiliyor.

GÜMRÜKTEN 2006 RENAULT MEGANE SCENIC: 149 BİN 063 TL

150.000 TL altında araba kaldı mı demeyin devlette var! Gümrükten Renault, Ford çok ucuza satılıyor! - Resim : 3

Ülkemizde pazar payı oldukça yüksek olan Fransız devi Renault'un bu hafta gümrükten araçlar arasına eklenen bir diğer modeli ise Megane Scenic oldu. Bu araç ise 149 bin 063 TL tutarından ihaleye açılması ile dikkat çekerken aracın görüntüsünün temiz olması görenleri şaşırttı. Araca ulaşmak isteyen kişiler BURADAN ilan adresine kolaylıkla ulaşabiliyorlar.