Masterchef'te büyük ödül 100 bin TL kazanan belli oldu: Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı?

14 Temmuz 2023 Masterchef All Star'da ödül oyununu kazanan 100 bin TL ödülün sahibi olacak. Masterchef ödül oyununda önce mavi ve kırmızı takım ikinci aşamaya geçmek için kıyasıya yarıştılar. Daha sonra kazanan takım arasında bireysel bir oyun oynanacak. Peki 14 Temmuz Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, 100 bin TL ödülü kim aldı?

Masterchef'te büyük ödül 100 bin TL kazanan belli oldu: Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı?

MasterChef Türkiye All Star yarışmasının bu akşamki 25. bölümünde ilk kez ödül oyunu oynanacak. Ödül oyununu kazanan yarışmacı 100 bin TL'nin sahibi olacak. MasterChef'in 13 Temmuz Perşembe akşamı 24. bölümünde ise 5. ve 6. eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye All Star yarışmasında bu akşam 100 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu? İşte, detaylar...

Masterchef'te büyük ödül 100 bin TL kazanan belli oldu: Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı? - Resim : 1

MASTERCHEF ALL STAR ÖDÜL OYUNU NE?

MasterChef Türkiye All Star 14 Temmuz 2023 25. bölümde kırmızı ve öavi takım yarışmacılarına şefler tarafından sorular sorulacak. Sorulara en çok doğru cevap veren takım daha sonra bireysel ödül oyunu oynayacak. Bireysel ödül oyunu sonrasında kazanan kişi 100 bin TL'nin sahibi olacak.

Masterchef'te büyük ödül 100 bin TL kazanan belli oldu: Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı? - Resim : 2

MASTERCHEF ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef yarışmasında bu akşam ilk ödül oyunu ilk olarak mavi ve kırmızı takım arasında oynandı. Kırmızı takım ödül oyununun ilk aşamasını kazanarak mavi takımı yendi.

Kırmızı takım arasında ödül oyunu mücadelesi verildiktikten sonra 100 bin TL sahibini bulacak.

Masterchef'te büyük ödül 100 bin TL kazanan belli oldu: Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı? - Resim : 3

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

13 Temmuz Perşembe 25. bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası dokunulmazlığı kazanan mavi takım oldu. 

Masterchef'te büyük ödül 100 bin TL kazanan belli oldu: Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı? - Resim : 4
MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu akşam oynanacak oyundan sonra 5. eleme adayı Eray oldu ve 6. eleme adayı ise Eda oldu.

MasterChef'te kırmızı takımdan 1. eleme adayı Batuhan ve 2. eleme adayı Berker. Mavi takımdan ise 3. eleme adayı Gamze olurken 4. eleme adayı Mert oldu.

MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'te ödül oyunu için rekabet devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım verilen sorulara doğru cevapları vermek için yarıştılar. İki takıma geçtiğimiz sezondan anlar gösterildi ve o videolar ile ilgili sorular soruldu. Örneğin bir videoda jüri üyesi Danilo Zanna'nın yarışmada çay bardağı dolu tepsiyi çevirdiğinde kaç bardağın sağlam kaldığı ile ilgili bir soru geldi.

Masterchef'te ödül oyunun ilk turunu Kırmızı takım kazandı. 100 bin TL ödülü almak için kırmızı takım kendi arasında yarışıyor. 100 bin TL ödülü kazanan belli olduğu zaman habere eklenecek.

Etiketler: tv8, MasterChef All Star