1 Ekim 2023 Reyting Sonuçları: Yargı zirveyi kimseye kaptırmıyor

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 1 ekim 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralaması.

1 Ekim 2023 Reyting Sonuçları: Yargı zirveyi kimseye kaptırmıyor

1 ekim tarihli reyting sonuçları açıklandı. TV yayın akışından yer alan yapımların karneleri paylaşıldı. Bakın hangi yapımlar 1 ekim pazar gününe damga vurdu!

Total'de Zirve Yarışının Galibi Yargı Oluyor!!


1 Ekim tarihli reyting sonuçlarına ilk baktığımızda Total'de zirve Yargı dizisinin oluyor. 1 ekim pazar gününe zirveyi takip edenler ise Kirli Sepeti ve Masterchef Türkiye All Star oluyor. Kirli Sepeti listede ikinci sırada yerini alırken Masterchef Türkiye All Star ise listeye üçüncü sıradan giriş yapıyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Yargı

2. Kirli Sepeti

3. Masterchef Türkiye All Star

4. Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu

5. Yargı Özet

AB'de Yargı Zirveyi Kimseye Kaptırmıyor

AB sonuçlarına bakacak olursak ise zirvenin aynı kaldığı görünüyor. İlk sırada Yargı yer alıyor. Listede ikinci sırada MasterChef All Star dizisi listeyi takip ediyor. Ve üçüncü sırada ise Kardeşlerim bulunuyor. 

Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

 

1. Yargı

2. Masterchef Türkiye All Star

3.Yargı Özet

4. Kim Milyoner Olmak İster

5. Kirli Sepeti

 

ABC1 Reyting Sonuçları


ABC1'de de Yargı zirve yarışını önde kapatıyor. Ardından ise MasterChef All Star listeyi takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Yargı Özet bölümü sıralamaya dahil oluyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

 1. Yargı

2. Masterchef Türkiye All Star

3.Yargı Özet

4. Kirli Sepeti

5. Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu

Etiketler: Reyting sonuçlar