0,99 faiz oranlarıyla taşıt finansmanı desteği duyuruldu! Sadece bu dört modelde geçerli! 31 Ekim son tarih!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için bunlar son fırsatlar olabilir. Ekim sonuna kadar sadece dört modelde geçerli yüzde 0,99 faizli finansman sağlanacak. İşte Suzuki’den en cazip oranlar…

0,99 faiz oranlarıyla taşıt finansmanı desteği duyuruldu! Sadece bu dört modelde geçerli! 31 Ekim son tarih!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için otomobil devlerinden cazip kampanyalar sunulmaya devam ediyor. Ekim ayı boyunca geçerli kampanyalar arasında düşük faiz oranları dikkat çekti. Önde gelen araç markalarının düşük faiz oranları ile sunduğu finansman fırsatları ile vatandaşların araç sahibi olmasının kolaylaştırılması hedefleniyor.

Suzuki tarafından duyurulan sonbahar fırsatları kapsamında sevilen dört modelinde de geçerli düşük faiz fırsatı ve takas desteği sağlanacak. Swift, Vitara, Jimny, S – Cross modellerinde geçerli yüzde 0,99 faiz oranları ile araç sahibi olunabilecek.

30.000 TL TAKAS DESTEĞİ VERİLECEK!

0,99 faiz oranlarıyla taşıt finansmanı desteği duyuruldu! Sadece bu dört modelde geçerli! 31 Ekim son tarih! - Resim : 1

Suzuki’nin sonbahar fırsatları ile vatandaşların dilediği modeli en uygun oranlarla satın almaları sağlanıyor. Düşük faiz oranlarına sahip kredi seçeneklerinin yanı sıra takas desteğiyle de beklentileri karşılamayı hedeflemektedir. Kredi ve takas desteği kampanya kapsamında birleştirilememektedir.

Kampanya kapsamında belirlenen takas fırsatı 31 Ekim 2022 tarihine kadar Suzuki yetkili satıcılarından satın alınan 2022 model yılı 0 km Suzuki ilgili modellerinde geçerli olacaktır. Sonbahar fırsatı olarak duyurulan ilgili dört modelde de 30.000 TL’ye varan takas fırsatı sunulacak.

YÜZDE 0,99 FAİZLE KREDİ DESTEĞİ

Suzuki’nin sevilen modelleri Vitara, Jimny, S – Cross ve Swift modellerinde geçerli olmak üzere, 200.000 TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranları ile kredi desteği sunulacak. Araç satın alımlarında avantajlı oranlardan yararlanmak isteyenler için cazip seçenekler sunulacak. İster yüzde 0,99 faiz oranların sahip kredi olanaklarından isterlerse de vatandaşların 30.000 TL takas desteğinden yararlanması sağlanacak.

Düşük faiz oranları ile araç sahibi olmak isteyenlere cazip seçenekler sunan Suzuki, rahat bir ödeme planı da sunuyor. Uygun geri ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranları ile rahat bir dönem sağlanacak. 31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanarak dilediğiniz aracı kolayca satın alabilir ve ödemelerinize başlayabilirsiniz.  

Etiketler: suzuki, kampanya