O Bankadan Müşterilerine Sevindiren Kampanya Haberini Az Önce Paylaştı: Tüm Müşterilerine 1000 TL Dağıtıyor

Ziraat Bankası müşterileri ile sevindirici bir kampanya duyurusu paylaştı. Elini çabuk tutan müşterileri 1000 TL'yi alıyor. Kampanya detayları haberin devamında...

O Bankadan Müşterilerine Sevindiren Kampanya Haberini Az Önce Paylaştı: Tüm Müşterilerine 1000 TL Dağıtıyor

Ziraat Bankası müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyaya katılanlar 1000 TL hediye çekinin sahibi olacak. Peki kimler bu kampanyaya katılabilir? Detaylar haberin devamında...

Ziraat Bankası, müşterileri için oldukça sevindiren bir kampanya başlattı! Banka, Bankkart sahiplerine özel olarak düzenlenen bu kampanyada, TATİLSEPETİ'nden yapacakları harcamalarda büyük avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 10.000 TL - 19.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise tam 1.000 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

O Bankadan Müşterilerine Sevindiren Kampanya Haberini Az Önce Paylaştı: Tüm Müşterilerine 1000 TL Dağıtıyor - Resim : 2

KİMLER YARARLANABİLİR?

Bu muhteşem fırsattan yararlanmak için, müşterilerin 24 Temmuz - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılabileceği belirtiliyor. Katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanalları kullanılabilecek. SMS ile katılmak için "TATİLSEPETİ" yazıp 4757'ye SMS göndermek gerekiyor. Ancak, kampanyaya katılmayan müşterilerin bu özel hediyeden faydalanamayacağına dikkat çekiliyor.

Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilecek ve kazanılan Bankkart Liralar 7 Eylül 2023 tarihinde yüklenecek. Kullanılmayan Liralar ise 7 Ekim 2023 tarihinde geri alınacak.

 

 

ZİRAAT BANK MÜŞTERİLERİNE 1000 TL DEĞERİNDE

Kampanya müşteri bazında düzenlendiği için bir müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilecek. Müşteriler, en fazla 1.000 TL Bankkart Lira ödülü kazanabilecekler. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek ve Bireysel kartlarla yapılan harcamalar da kampanyaya dahil olacak.

Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira ile yapılan işlemler ise kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanyadan yararlanan işlemlerin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak. Bankkart Kumbarasında yeterli Lira bulunmaması halinde, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacak.

Kampanya Varınca para uygulamasında geçerli olmayacak ve yurtiçi ve yurtdışı turlar dahil, tur paketi dışındaki yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet satışları da kampanyaya dahil edilmeyecek.