Ziraat Bankası müşterileri bu fırsatı kaçırmayın 6 Eylül'e kadar başvuran herkese karşılıksız 300 TLveriliyor

Ziraat Bankası, başlattığı kampanya kapsamında başvuru yapanlara 300 TL hediye verileceğini bildirdi. Banka, 6 Eylül tarihine kadar başvuruların alınacağını aktardı. Peki 300 TL başvuru şartları neler? Ziraat Bankası 300 TL hediyesi nasıl alınır?

Ziraat Bankası müşterileri bu fırsatı kaçırmayın 6 Eylül'e kadar başvuran herkese karşılıksız 300 TLveriliyor

Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yapılan duyuruda Bankkart'a özel Metro Marketler'de farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Bankkart Lira, ikinci 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Bankkart Lira, toplam 300 TL Bankkart Lira verileceği duyuruldu. 

 

 

Ziraat Bankası müşterileri bu fırsatı kaçırmayın 6 Eylül'e kadar başvuran herkese karşılıksız 300 TLveriliyor - Resim : 2

SMS GÖNDERİLECEK

Kampanyaya Bankkart Mobil, www.bankkart.com.tr ve SMS kanallarından başvuru yapılabileceği bildirildi. 

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından Kampanyaya Katıl butonu tıklanmalı veya METRO yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi gerektiği ifade edildi. Yapılan duyuruda, SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Ziraat Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerektiği belirtildi ve aynı gün içerisinde yapılacak 1.500 TL ve üzeri sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacağı ve kampanya müşteri bazındadır ve kampanya dönemi boyunca en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanılabileceği aktarıldı.