Ziraat Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! Başvurmayanın Parası Eriyip Gidecek! Elini Çabuk Tutan Kazanacak!

Ziraat Bankası, müşterilerine önemli bir duyuru yaparak dikkatlerini çekti. Yapılan duyuruda, talep edilen konuda başvurunun zorunlu olduğu vurgulanırken, başvuru için son tarihin 1 Eylül olduğu belirtildi. Bu tarihten sonra başvurunun geçerli olmayacağına dikkat çekildi.

Ziraat Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! Başvurmayanın Parası Eriyip Gidecek! Elini Çabuk Tutan Kazanacak!

Ziraat Bankası, müşterilere yönelik cazip bir hediyeli kampanya duyurusu yaptı. Banka duyurusuna göre, Bankkart'tan kart fonksiyonlu kredi ya da banka kartıyla TATİLSEPETİ uygulamasından yapılacak taksitli/nakit alışverişlerde belirli tutarlara özel hediyeler verileceği aktarıldı. İşte haberin detayları...

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan duyuruya göre, katılan müşterilere hediyeler verilecek. Bankanın duyurusunda Bankkart'tan kart fonksiyonlu kredi ya da banka kartıyla TATİLSEPETİ uygulamasından tek seferde yapacağınız 10.000 TL'den 19.999 TL'ye kadar olan taksitli/nakit alışverişlerinizde 500 TL Bankkart Lirası, 20.000 TL ve üzerinde yapılan peşin/taksitli alışverişiniz için de 1.000 TL Bankkart Liranın verileceği aktarıldı.

1 EYLÜL TARİHİ ÇOK GEÇ OLABİLİR!

Kampanyanın 24 Temmuz ile 31 Ağustos 2023 tarihlerinin arasında geçerli olduğu belirtilirken, katılımın Bankkart Mobilden, bankkart.com.tr den ve SMS kanalları üzerinden mümkün olduğu belirtildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda SMS kampanyasına katılabilmek için TATİLSEPETİ yazıp 4757'ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilmiştir. Kampanyaya katılmayan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacağı duyurulmuştur.

Ziraat Bankasının duyurusunda, kampanyadan Bankkart Lira kazanılması için alışverişlerin Bankkart'a ait POS cihazından yapılması gerektiği belirtilmekte ve kampanya kapsamında Bankkart Lirası kazanıldığı belirtilmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar ise 7 Eylül 2023'te yatırılacak olup kullanılmayan Bankkart Lirası ise 7 Ekim 2023 tarihinde tahsil edilecektir.

Ziraat Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! Başvurmayanın Parası Eriyip Gidecek! Elini Çabuk Tutan Kazanacak! - Resim : 3

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyalar müşteri bazlıdır ve müşteriler kampanyadan sadece bir ödül kazanabilir. Kazanılabilecek maksimum bonus tutarı 1.000 TL Bankkart Lirasıdır.

Ek kart harcamaları asıl kart sahibinin harcamasına yansıtılacaktır.

Kişiye özel kart ile yapılan harcamalar kampanyaya eklenecektir. Bankkart Başak ve Bankkart Business'in yanı sıra Ücretsiz Bankkart ile Bankkart Lira'dan gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanyadan yararlanma işleminin kampanya sonrası iptal/iade edilmesi halinde bağışlanan Bankkart Liraları iade edilecektir.

Müşteri'nin Bankkart Pig'inde yeterli Bankkart Lirası olmaması halinde kalan tutar hesap özetinden düşülecektir.

Kampanya gelirken para kazanma uygulamasında geçerli olmayacaktır.

Kampanya tarihleri ​​arasında yapılan ön ödemeli rezervasyon, ön ödeme tutarının kampanya koşullarına uygun olması durumunda kampanyaya dahil edilir. Yurt içi ve yurt dışı turları içeren paket tura yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri dahil değildir.