Ziraat Bankası İstanbul'da bulunan iki daire ve bir dükkan için satılık ilanı yayınladı! Eyüp ilçesinde bulunan daire 1 milyon 760 bin TL'den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yatırımcının ve tüketicinin yanında yer alarak piyasanın altında fiyatlardan gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu üç yeni ihale ile destekleyen kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası İstanbul'da bulunan iki daire ve bir dükkan için satılık ilanı yayınladı! Eyüp ilçesinde bulunan daire 1 milyon 760 bin TL'den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası, İstanbul’un üç farklı bölgesinde bulunan gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden ihaleler düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN İSTANBUL EYÜP’TE SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası kredi karşılığı teminat olarak aldığı ve sonrasında da el koymak durumunda kaldığı bir daire için yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleye konu olan dairenin İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Eyüp’te bulunan daireyi Intengo platformu üzerinden satışa çıkardığını duyuran banka, ilgili dairenin kullanım alanının 92 metrekare olduğunu bildirdi. İhale başlangıç bedelini 1 milyon 760 bin TL olarak duyuran banka, ihaleye katılım sağlamak için Ziraat Bankası- Alibeyköy şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 105 bin 600 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN İSTANBUL ÜMRANİYE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası İstanbul'da bulunan iki daire ve bir dükkan için satılık ilanı yayınladı! Eyüp ilçesinde bulunan daire 1 milyon 760 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Ziraat Bankası, Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden bir icralık daire için daha ihale düzenlediğini duyurdu. İlgili ihaleye konu olan dairenin İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde bulunduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası, Ümraniye ilçesinde bulunan dairenin kullanım alanını 78 metrekare olarak açıkladı. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 775 bin TL, Ziraat Bankası- Şerifali şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 106 bin 500 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN İSTANBUL SANCAKTEPE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden bir dükkan ihalesi düzenlediğini duyurdu. İlgili dükkanın İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunduğunu belirten banka, dükkanın kullanım alanını 160 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın depolu olduğunu bildiren kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 252 bin 500 TL, Ziraat Bankası- Sultanbeyli şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 75 bin 150 TL olarak duyurdu.

Etiketler: ziraat bankası, konut