Yıldız Tilbe hiç kimsenin yapmadığını yaptı! O hareket alkış topladı helal olsun be Yıldız Tilbe

Milyonlarca kişi için arabesk müziğin kraliçesi olarak görülen Yıldız Tilbe, açık hava konserlerinden birinde kimsenin yapmadığı o hareketi yaparak herkesten alkış topladı. Hayranlarının göğsünü kabartan ünlü sanatçı, o hareketiyle sosyal medya platformlarında da adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. İşte, Yıldız Tilbe tarafından yapılan ve milyonların alkışladığı o harekete dair merak edilen tüm detaylar.

Yıldız Tilbe hiç kimsenin yapmadığını yaptı! O hareket alkış topladı helal olsun be Yıldız Tilbe

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaptığı çıkışlarla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Yıldız Tilbe, şimdilerde farklı konularla magazin gündemini karıştırmaya devam ediyor. Konserlerde milyonların kulaklarındaki pası silen ünlü isim, şimdilerde yaptığı bir hareketle büyük alkış toplamayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde açık hava sahnelerine başlayacağını ve tüm Türkiye’de konserler vereceğini söyleyen Yıldız Tilbe, tüm hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Yine seslendirdiği şarkılarla herkesi mest eden ünlü isim, sahnede öyle bir hareket yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı. İşte, Yıldız Tilbe’ye milyonlarca kişinin ‘’Helal olsun!’’ demesine yol açan o hareketine dair merak edilen tüm detaylar.

Yıldız Tilbe konseri sırasında yaptığı o hareketle bir anda ilgi odağı olmayı başardı!

Geçtiğimiz günlerde bir açık hava konseriyle 3 bin kişinin karşısına geçerek sevilen şarkılarını seslendiren Yıldız Tilbe, uzun yıllar unutulmayacak bir olaya imza attı. Şarkısını söylerken bir anda ezan okunduğunu fark eden ünlü sanatçı, şarkısına ara vererek ezanın bitmesini bekledi.

O sırada konser alanındakilerle sohbet ettiği görülen Yıldız Tilbe, seyircilerinden biraz beklemelerini rica ederek ‘’Biraz sonra kaldığımız yerden aynı şekilde devam edeceğiz’’ dedi. Bu hareketi çok beğenilen ünlü sanatçı, izleyicilerinden dakikalar boyunca alkış almayı da başardı.

Yıldız Tilbe hiç kimsenin yapmadığını yaptı! O hareket alkış topladı helal olsun be Yıldız Tilbe - Resim : 1

Yıldız Tilbe’nin sahnede aldığı o karar sosyal medyayı adeta çalkaladı!

Seslendirdiği şarkılarla sosyal medyada da sıklıkla konuşulmaya devam edilen Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde sahnede söylediği şarkıya ara vererek ezanın bitişini beklemesiyle adından söz ettirmeyi başardı. Herkes, Yıldız Tilbe’ye övgü dolu sözler saf ederken, ‘’İşte bize böyle sanatçılar lazım!’’ şeklinde yorumlarda da bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Yıldız Tilbe’nin kendisine gelen takdir mesajlarına karşı nasıl bir cevap vereceğini dört gözle beklemeye başladı.

Yıldız Tilbe hiç kimsenin yapmadığını yaptı! O hareket alkış topladı helal olsun be Yıldız Tilbe - Resim : 2

Etiketler: yıldız tilbe