Yeni Zam Resmi Olarak Açıklandı: Artık Düz Hesap 10 TL Oldu

Zam haberleri adeta yağmuru gibi geliyor! Milyonlarca Ankaralıya kötü haber verildi artık düz hesap 10 TL oldu. İşte detaylar...

Yeni Zam Resmi Olarak Açıklandı: Artık Düz Hesap 10 TL Oldu

6 milyon Ankaralı için yeni zam resmi olarak açıklandı! Artık düz hesap zamlı fiyatı 10 TL oldu - Zam haberlerinin önüne geçilemiyor adeta yağmur gibi yağmaya devam ediyorken yeni zam haberi Ankaralılara verildi. Detaylar haberimizin devamında...

Ankara'da yaşayan 6 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek yeni zam ilan edildi. Ankara'da ekmek fiyatlarına gelen zammın ardından yeni zam haberi simit fiyatlarına açıklandı. Ankara Fırıncılar Odası tarafından alınan resmi zam kararı uygulamaya alındı.

ANKARA'DA EKMEK FİYATLARINA ZAM GELDİ, HALK EKMEK FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

20 Temmuz 2023 tarihi itibari ile Ankara'da ekmek fiyatlarına zam haberi duyurulmuştu. Yapılan duyuru ile Ankara genelinde Ankara Fırıncılar Odası tarafından belirlenen zammın ardından 200 gr ekmek satış fiyatı 7 TL olarak ilan edilmişti. Halk Ekmek fiyatları için ise yapılan açıklamada ''27 Temmuz 2023 Perşembe gününden itibaren 250 gramlık normal ekmeğimiz tüm satış noktalarımız ve Halk Ekmek büfelerinde 5 TL'den satılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' denilerek zamlı fiyat 5 TL olarak ilan edilmişti.

 Yeni Zam Resmi Olarak Açıklandı: Artık Düz Hesap 10 TL Oldu - Resim : 2

ANKARA'DA SİMİT FİYATLARI NE KADAR, 1 TANE ANKARA SİMİDİ KAÇ TL OLDU?

Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş maliyetlerde yaşanan artış nedeni ile simit fiyatlarına da zam yaptıklarını ilan etti.

 

Ankara'da simit fiyatları yeni yapılan zammın ardından düz hesap 10 TL'den satılmaya başlandı.

 

Etiketler: zamlı fiyatlar, zam