Yeni Evlenen Ünlü Şarkıcı Britney Spears, Çıplak Fotoğraflarını Yayınlayarak Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Yabancı basında olduğu kadar ülkemiz magazin basınının da sık sık yer almayı başaran dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, bir süredir kapalı olan Instagram hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Britney Spears’ın çıplak fotoğrafları, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Spears’ın yeni paylaşımlarına ilişkin ayrıntılar…

Yeni Evlenen Ünlü Şarkıcı Britney Spears, Çıplak Fotoğraflarını Yayınlayarak Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, son yıllarda kariyer hayatı ile değil özel hayatı ile gündeme gelerek tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özel hayatında yaşadığı psikolojik problemlerden ötürü bir dönem tedavi gören ve uzun yıllardır hayatına ilişkin tüm kararları yasal olarak babası verdiği için mağdur olduğunu dile getiren Britney Spears hem kendi ülkesinin hem de dış basın organlarında geniş yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz aylarda sağlığına kavuşan ve babasına karşı açmış olduğu vasilik davasını sonunda kazanan Britney Spears, “özgürlüğüne kavuştu” manşetleri ile dergileri ve gazeteleri süsledi. Bir süredir beraberlik yaşadığı Sam Asghari ile hayatını birleştiren Britney Spears, görkemli bir düğün töreninin ardından yayınladığı fotoğraflar ile mutluluğunu takipçileri ile paylaşmıştı.

Haziran ayında Sam Asghari ile evlenen ve sonrasında da aktif olarak kullandığı Instagram hesabını kapatarak sosyal medyaya veda eden ünlü güzel Britney Spears, geçtiğimiz günlerde hesabını açarak takipçileri ile hasret giderdi. Spears, hesabını açtıktan hemen sonra çarpıcı fotoğraflar yayınladı.

Britney Spears Sosyal Medyaya Geri Döndü!

Çalkantılı özel hayatı ve sancılı iyileşme dönemlerinin ardından mutluluğu yakalayan ünlü şarkıcı Britney Spears, bir süredir birliktelik yaşadığı Sam Asghari ile haziran ayında hayatını birleştirdi. Düğün töreninin ardından “her şey çok güzeldi” açıklamasında bulunarak mutluluğunu takipçileri ile paylaşan Spears, açıklamasının hemen ardından Instagram hesabını kapattı.

Hesabını kapattıktan sonra sevenlerini oldukça üzen Spears, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak sosyal medyaya geri döndüğünü duyurdu.

Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı!

Yeni Evlenen Ünlü Şarkıcı Britney Spears, Çıplak Fotoğraflarını Yayınlayarak Sosyal Medyada Gündem Oldu! - Resim : 1

Hesabını açar açmaz paylaşım yapmaya başlayan Britney Spears, yeni paylaşımları ile şaşırttı. Spears, bir saat içerisinde tam 11 adet çıplak fotoğrafını paylaştı.

Psikolojisi Yine Mi Bozuldu?

Britney Spears’ın paylaşımının ardından takipçilerinden binlerce yorum geldi. Ünlü şarkıcının hayranları, Spears’ın paylaşımlarından sonra “psikolojisi yine mi bozuldu?” sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

Etiketler: britney spears