Yaz bitmeden araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Yaza özel taşıt kredisi kampanyaları

Özellikle yaz döneminde hareketlenen sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında satışlar hız kazandı. Bu dönemde bankalar taşıt kredisi kampanyaları ile yaz bitmeden otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylıklar sunuyor. İşte bankaların taşıt kredisi kampanyaları…

Yaz bitmeden araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Yaza özel taşıt kredisi kampanyaları

Hayallerindeki otomobile bankalardan taşıt kredisi kullanarak ulaşmak isteyenler için müjdeli haberler geldi. Özellikle yaz döneminde hareketlenen otomobil piyasasında yeni bir araç sahibi olmak için bankaların taşıt kredisi kampanyaları büyük önem taşıyor. Son dönemde giderek artan sıfır kilometre araç fiyatları ikinci el piyasasını da yukarı çekince vatandaşlar taşıt kredisi kampanyalarına daha fazla ilgi göstermeye başladı. Peki en güncel taşıt kredisi faiz oranlarına göre hangi banka ne kadar faiz oranı sunuyor?

Taşıt Kredilerinde Güncel Faiz Oranları

Türkiye’de en uygun koşullarda taşıt kredisi kullanarak otomobil sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Özellikle yaz döneminde bankaların taşıt kredisi kampanyaları büyük ilgi görüyor. Kamu bankaları arasında Vakıfbank, taşıt kredisi faiz oranını yüzde 1.59 seviyesinde tutuyor. Akbank taşıt kredisinde 1 milyon TL’ye kadar çekilen tutarlar için yüzde 2.05 oranında faiz uyguluyor. Garanti BBVA taşıt kredisinde faiz oranları yüzde 2.04 seviyesinden başlayıp kredi tutarına ve vade sayısına göre yüzde 2.29’a kadar çıkıyor.

Özel Bankaların Taşıt Kredisi Kampanyaları

Yaz bitmeden araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Yaza özel taşıt kredisi kampanyaları - Resim : 1

Bankalar arasında taşıt kredisi kampanyaları yarışı hız kazanırken vatandaşlar da bu süreçte hayallerindeki otomobile uygun maliyetlerle ulaşmanın keyfini çıkarıyor. Yaz mevsimi bitmeden yepyeni bir otomobil almak isteyenlere Türkiye İş Bankası’ndan da cazip faizli taşıt kredisi veriliyor. İş Bankası’nın duyurusuna göre taşıt kredisinde 1 milyon TL’ye kadar yüzde 2.05 faiz oranı uygulanıyor.

Taşıt Kredisinde Yaz Fırsatları

Türkiye’de katılım bankacılığı sektöründe faaliyet gösteren Kuveyt Türk, taşıt finansmanı isteyenler için güncel kampanyasını duyurdu. Kuveyt Türk bankası yaza özel taşıt finansmanında yüzde 2.28 ile yüzde 2.38 arasında değişen oranlarda kar payı uyguluyor. Öte yandan ING taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2.89 olurken, kampanyadan yararlanmak isteyenler bu ödemeyi maksimum 48 ay vadeli bir şekilde yapabiliyor.

Etiketler: taşıt kredisi