Whatsapp’ın yeni özelliği hayat kurtarıyor! Artık herkesten bunları gizlemek mümkün

Milyonlarca insanın interaktif şekilde yazılı, sesli ve görüntülü görüşme sağlayabilmek için tercih ettiği uygulama Whatsapp, şimdilerde yeni gelişmelerle kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Yetkililer tarafından yapılan son açıklamada Whatsapp gizlilik seçeneklerinin artık çok daha kişisel şekilde kullanılabileceği ifade edildi. İşte, Whatsapp’ın teknoloji camiasında devrim yaratacak yeni güncellemesine dair merak edilen tüm detaylar.

Whatsapp’ın yeni özelliği hayat kurtarıyor! Artık herkesten bunları gizlemek mümkün

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen interaktif sohbet uygulaması Whatsapp, her geçen gün yeni özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mesajlara emojiyle cevap verilebilecek bir güncellemeyi hayata geçiren uygulama, şimdilerde devrim niteliğinde bir uygulamayı aktif etmeye hazırlanıyor.

Whatsapp yetkilileri, yeni güncellemelerle uygulamayı aktif tutmaya çalışırken şimdilerde herkesin merakla beklediği o gelişme için son haberler ortaya atılmaya başlandı. Bu güncelleme sayesinde teknoloji severler, Whatsapp uygulamasını çok daha güvenli bir şekilde kullanabilecekler. İşte, milyonlarca kişinin merakla beklediği o Whatsapp güncellemesine dair merak edilen tüm detaylar.

Whatsapp yeni gizlilik seçeneklerini aktif etmeye hazırlanıyor!

Whatsapp uygulamasında yer alan gizlilik seçenekleri, yıllardır son görülme zamanı, durumlar ve profil fotoğrafı olarak 3 farklı seçenekle birlikte sunuluyordu. Bu seçenekler, ‘’Herkes’’, ‘’Kişilerim’’ ve ‘’Hiçkimse’’ tercihleriyle birlikte kolayca gizlenebiliyordu. Fakat şimdilerde Whatsapp, kullanıcıların istedikleri özellikleri istedikleri kişilere gizleyebilecekleri devrimsel bir gelişmeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kulislerde söylenenlere göre Whatsapp yetkilileri, uygulamaya yakın zamanda ‘’Şunlar Hariç Kişilerim’’ seçeneğini de eklemeye hazırlanıyor. Bu seçenek sayesinde kullanıcılar, hangi gizlilik durumunu kimlere karşı saklayabileceklerini de tercih etmiş olacaklar. Şimdilerde milyonlarca teknoloji sever, Whatsapp tarafından aktarılan yeni gelişmenin hayata geçeceği günü dört gözle beklemeye başladı.

Whatsapp’ın yeni özelliği hayat kurtarıyor! Artık herkesten bunları gizlemek mümkün - Resim : 1

Whatsapp’ın yeni özelliği sosyal medyayı adeta salladı!

Özellikle Twiter platformunda yeni gelişmeleriyle sıklıkla gündeme gelmeyi başaran Whatsapp, şimdilerde yeni gizlilik seçeneğiyle ortalığı ayağa kaldırmayı başardı. Birçok kullanıcı, gizlilik özelliklerini artık istedikleri kişilere karşı kullanabileceklerinden çok memnun olduklarını belirterek yerinde bir güncelleme adımı yaptıkları için Whatsapp yetkililerini kutladı. Ayrıca yeni özellik, Whatsapp’ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamayla Beta sürümünde denemeye alınınca kullanıcılar adeta bayram ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Whatsapp’ın yeni gizlilik özelliğinin tüm cihazlar için aktif olacağını günü dört gözle beklemeye başladı.

Whatsapp’ın yeni özelliği hayat kurtarıyor! Artık herkesten bunları gizlemek mümkün - Resim : 2

Etiketler: whatsapp