Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim?

atv'nin Forever More dizisinden uyarlanan ve çekimleri Ordu'da gerçekleşen Vermem Seni Ellere dizi pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin hayranları ise Vermem Seni Ellere hakkındaki detayları merak ediyor. Peki Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim?

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim?

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? ATV’nin yaz sezonu için Forever More dizisinden uyarlanan Vermem Seni Ellere yayınlanan bölümleriyle büyük ses getirdi. Vermem Seni Ellere büyük kitlelerin ilgisini çekmeye başladı. Vermem Seni Ellere dizisinin konusu araştırıyor. Peki Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? sorullarının cevabı haberimizde.

Vermem Seni Ellere Mehmet kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Mehmet karaketerine Emre Bey canlandırmaktadır.

Uçarı, kaçarı, anlık yaşayan, karadeniz inadı olan şehrin en gözde ve yakışıklı bekarı. Adrenalinsiz, macerasız yaşayamamaktadır. Halbuki, ayaklarının yerden kesilip gökyüzüne dokunması için ihtiyacı olan şey ne bir çift kanat, ne de paraşüttür… Aşktır… İlk defa kalbi çarptığında anlayacaktır bunu.

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? - Resim : 1

Vermem Seni Ellere Zeliş kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karaketerine Buse Meral canlandırmaktadır.

Neşeli, becerikli, yaratıcı, gözü kara Karadeniz kızı. Taşkıran halkının akil kişisi, babasının has kızı Zeliş… Karadeniz rüzgarlarından daha hırçın, dalgalarından daha gelgitli olan Zeliş'in ziraattan, genel kültüre bilmediği şey yoktur da bir türlü aşkı bilmemektedir Zeliş… O yüzden önce aşkını köle yapacak, sonra da aşkının kölesi olacaktır.

 

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? - Resim : 3

Vermem Seni Ellere Şakir kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karaketerine Fatih Al canlandırmaktadır.

Zeliş'in Babası - Zeliş'in Babası. Kız babası olmak kolay değildir ama Zeliş babası olmak hiç kolay değildir. Şakir, Zeliş'e ve kendi hayatlarına o kadar bağlanmıştır ki kalbine saplanan oklardan haberi bile yoktur. Okların ucu her seferinde Peri'yi göstermektedir.

Vermem Seni Ellere Peri kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Peri karaketerine Filiz Ahmet canlandırmaktadır.

Komşu, şakir'e sevdalı. Komşu, şakir'e sevdalı. Peri, daha Mıstık karnındayken Taşkıran obasına gelişini felaket sansa da bunun başına gelen en hayırlı şey olduğunu daha sonra görmüştür. Kimsesiz bir kadınken bir anda kalabalığın tam ortasına düşmüş, tek başına çocuğunu nasıl büyüteceğini düşünürken bir oba dolusu insanın desteğini görmüştür. Bir gün gelecek, bir daha kapısını çalmayacağına inandığı aşk da kapısını çalacak; Şakir'i kapıda çok da bekletemeyecektir.

Vermem Seni Ellere İdris kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde İdris karaketerine Cihat Tamer canlandırmaktadır.

Mehmet'in dedesi - Mehmet'in dedesi. Son dönemde süngüyü biraz düşürmüş olsa da sıfırdan gelmiş, dediğim dedik, şimdilerde emekli ünlü iş adamı. Hayatı boyunca kendi doğrularına göre yaşamış ama yaş alınca doğrularını bir bir sorgular olmuş ve geçmişte yaptığı hataları bugünlerde temize çekme derdine düşmüş bir ihtiyar.

Vermem Seni Ellere Akif kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Akif karaketerine Bülent Alkış canlandırmaktadır.

Mehmet'in babası – Kuşak çatışmasının ete kemiğe bürünmüş hali. Tek yaptığı ailesini ve ailesinin geleceğini düşünmek. İşte bu yüzden Mehmet ne olursa olsun Hande'yle evlenmeli!

Vermem Seni Ellere Emine kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Emine karaketerine Goncagül Sunar canlandırmaktadır.

Mehmet Anne – Mehmet'in annesi, evin gizli patronu ve kocasına deli gibi aşık bir kadın. Akif dahil tek bir kırmızı çizgisi var o da oğlu. O çizgiyi de en fazla yine Akif zorlayabilir ama onun bile bir limiti var.

Vermem Seni Ellere Turgut kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Turgut karaketerine Bahtiyar Engin canlandırmaktadır.

Akif'in can dostu, müstakbel dünürüdür… Mehmet'in düğünü terk etmesiyle "can dostluk" mertebesinden Yamanerlerin can düşmanlığına amansız ve öngörülemez bir geçiş yapmıştır. Kızının bir damla göz yaşına dünyaları yakacak olan Turgut Mehmet'in itibar suikastına karşılık kolları sıvayacak, topuyla tüfeğiyle dikilecektir karşılarına. Mehmet'in içinde olduğu her şeyi yakıp yıkmaya yemin edecektir. Taşkıran obası dahil…

Vermem Seni Ellere Uğur kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Uğur karaketerine Burak Can canlandırmaktadır.

Mehmet'in arkadaşı . İstikrar, güvenilirlik ve sağduyu timsali olan Uğur'un yıllardır vazgeçemediği iki kötü alışkanlığı vardır. Birincisi Mehmet'e her seferinde inanmak ve güvenmek… İkincisi bir daha Mehmet'e inanıp güvenmemek! Bu ikisi dışında dünya iyisi bir insan diyeceğimiz Uğur'un aşkı, öyle bir sürpriz olur ki dostlar düşman, düşmanlar dost olur.

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? - Resim : 4

Vermem Seni Ellere Hande kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Hande karaketerine İlayda Ildır canlandırmaktadır.

Mehmet'in terk ettiği gelin, Mehmet'e çok aşık - Seçkin ailesinin biricik kızları. Akıllı, havalı, havai, tarz ve deli gibi aşık… Çocukluğundan beri tek amacı Mehmet'le evlenmek. Nihayet o gün gelip çattığında masada terk edilince Hande de biz de onun diğer karanlık yüzüyle karşı karşıya kalacağız. Kindar, öfkeli, tehlikeli, ihtiraslı ve acımasız.

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? - Resim : 5

Vermem Seni Ellere Kıvanç kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Kıvanç karaketerine Sina Özer canlandırmaktadır.

Mehmet arkadaşı. Şapşallığın ve gamsızlığın imzalı kitabını yazmış olan Kıvanç bu hayatta Mehmet ve Uğur'un ortalamasıdır. Uğur kadar ilkeli değil, ama Mehmet kadar da uçarı değildir. Mehmet'i kurtarmak için girdikleri yolda, o da elbet yolunu şaşıracaktır.

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? - Resim : 6

Vermem Seni Ellere Aslı kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Aslı karaketerine Şeyma Peçe canlandırmaktadır.

Zeliş'in arkadaşı . Herkes Zeliş'in arkadaşı ama Aslı bir tane. Zeliş'in inadına, korkularına, hüzünlerine, öfkelerine fısıldayan sağ duyunun sesi o. Hatta çoğu zaman Zeliş'in dile getirmeye cesaret edemediği kalbinin sesi. Öz ikizi, Nazlı olsa da Zeliş onun ruh ikizi.

Vermem Seni Ellere tam oyuncu kadrosu Vermem Seni Ellere kim kimdir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kim? - Resim : 7

Vermem Seni Ellere Nazlı kimdir? Kim oynuyor?

Vermem Seni Ellere dizisinde Nazlı karaketerine İpek Özağan canlandırmaktadır

Aslı abla, hemşire, Mehmet'ten hoşlanıyor. Okudu, üniversitelere gitti hemşire oldu. E herkesten biraz farklı olmak hakkı. Tek problem bu farkı obada onun dışında görebilen başka kimse olmaması. Onlar pek umrunda değil de Mehmet de onun farkında değil ya işte bu Naz'ı yakıp kavuruyor.