Vermem Seni Ellere 9. bölüm fragmanı Final 'Ne sen beni unutabileceksin ne de ben seni..'

atv'nin Forever More dizisinden uyarlanan ve çekimleri Ordu'da gerçekleşen Vermem Seni Ellere 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Vermem Seni Ellere'nin yeni bölümü 13 Ağustos'ta var mı? atv'de ekrana gelecek olan Vermem Seni Ellere'nin final bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Vermem Seni Ellere 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV’nin yaz sezonu için Forever More dizisinden uyarlanan çekimleri Ordu'da gerçekleşen Vermem Seni Ellere'nin yayınlanan 6.bölümü ile büyük ses getirdi. Vermem Seni Ellere 8. bölümün ardından gelecek bölüm neler olacağı izleyici tarafından merak edilmeye başladı. Vermem Seni Ellere’nin 9.final bölüm fragmanı araştırılıyor. Peki Vermem Seni Ellere 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vermem Seni Ellere final bölümü ne zaman? Vermem Seni Ellere son bölüm ve canlı izleme linkleri haberimizde.

Kadrosunda Emre Bey, Nihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe ve Buse Meral gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere bu hafta yayınlanacak mı?

Vermem Seni Ellere Yeni Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?

Vermem Seni Ellere dizisinin final bölümü 13 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00 atv'de.

 

Vermem Seni Ellere Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

atv'nin sevilen dizisi Vermem Seni Ellere 9.final bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Vermem Seni Ellere 9. bölüm fragmanı Final 'Ne sen beni unutabileceksin ne de ben seni..' - Resim : 2

Vermem Seni Ellere Yeni Bölüm Canlı İzleme Linki

ATV'nin sevilen dizisi VERMEM SENİ ELLERE'Yİ CANLI İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Vermem Seni Ellere Son Bölüm İzleme Linki

VERMEM SENİ ELLERE 7.SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Vermem Seni Ellere Dizisinin Konusu Ne?

Emre Bey ve Buse Meral'in başrollerinde buluştuğu dizinin çekimleri için Ordu'ya gitmeye hazırlanan oyuncular, okuma provasında bir araya geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle yakında ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi; dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş'le her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet'in hikayesini anlatıyor.

Vermem Seni Ellere 9. bölüm fragmanı Final 'Ne sen beni unutabileceksin ne de ben seni..' - Resim : 4

Vermem Seni Ellere Dizisi Nerede Çekiliyor?

Vermem Seni Eller dizi çekimleri Ordu'da yer alan Çambaşı Yaylası'nın Çelikkıran Obası'nda ve Kabadüz'de gerçekleşiyor.

Vermem Seni Ellere Dizisi Uyarlama mı?

Vermem Seni Ellere dizisi, yurt dışında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ve 2014 -2015 yılları arasında yayınlanan Forever More dizisinden uyarlanmıştır.

Vermem Seni Ellere 9. bölüm fragmanı Final 'Ne sen beni unutabileceksin ne de ben seni..' - Resim : 5

Vermam Seni Ellere Oyuncu Kadrosu Kimler Var

Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Emre Bey ve Buse Meral'i başrollerde buluşturan Vermem Seni Ellere kadrosunda; Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran gibi başarılı oyuncular yer alıyor.