Veda Mektubu bitiyor! Kanal D biletini kesti İşte Veda Mektubu'nun final tarihi

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları ilgiyle izlenen Veda Mektubu'nun final tarihi belli oldu. İşte Veda Mektubu final tarihi

Veda Mektubu bitiyor! Kanal D biletini kesti İşte Veda Mektubu'nun final tarihi

Kanal D'nin pazartesi akşamları seyirciyle buluşan kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk gibi ünlü isimlerin olduğu "Veda Mektubu" dizisi 4 bölüm uzatılmış ve hayranları dizinin yaz sezonu boyunca devam edeceğinden emindi. Hayranlarını üzen haber geldi. Veda Mektubu'nun final tarihi belli oldu.

“Veda Mektubu” güçlü kadrosu ve heyecan yaratan senaryosuyla pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Most Yapım imzalı dizinin son olarak 4 bölüm uzatılmasına karar verilmişti. Projenin yeniden uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili son karar verildi.

Veda Mektubu bitiyor! Kanal D biletini kesti İşte Veda Mektubu'nun final tarihi - Resim : 1

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk imzalı dizinin 24. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Most Yapım‘ın “Arak” adlı yeni bir dizi için hazırlık yaptığı öğrenildi.

VEDA MEKTUBU NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? VEDA MEKTUBU FİNAL TARİHİ

Pazartesi günü 20.bölümüyle ekrana gelecek olan Veda Mektubu 21 Ağustos'ta yayınlanacak olan 24.bölümüyle final yapacak.