Vakıfbank, Ankara ilinin Ayvaşık Mahallesi'nde bulunan üç daireyi satışa çıkardı! Dubleks daire 380 bin TL, 3+1 daire 307 bin TL!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank, artan gayrimenkul fiyatlarına karşı savaş açtı. Hem tüketiciyi hem de yatırımcıyı zor duruma düşüren fiyatlar karşısında ihale düzenlediğini duyuran banka, Ankara ilinde bulunan 3 daireyi satışa çıkardığını bildirdi. İşte Vakıfbank tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Vakıfbank, Ankara ilinin Ayvaşık Mahallesi'nde bulunan üç daireyi satışa çıkardı! Dubleks daire 380 bin TL, 3+1 daire 307 bin TL!

Geçtiğimiz senenin son çeyreğine yükselmeye başlayan döviz kurları ve altın fiyatları, aralık ayına girildiğinde rekor seviyelere ulaştı. Dolar ve euro kurlarının yanı sıra altın fiyatlarında da tarihi seviyelerin kaydedilmesi, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan birçok hizmet başlığının ve hizmet ürünün yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden en çok etkilenen sektörlerden birisi de emlak sektörü oldu. Artan hammadde fiyatları ile birlikte fahiş rakamlara ulaşan ikinci el ve sıfır konut fiyatları, yeni dönemde ev sahibi olma planları kuran vatandaşların ve birikimlerini konut sahibi olarak değerlendirmek isteyen yatırımcıların hayallerini ertelemelerine sebep oldu.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte bir nebzede olsa gerileyen ekonomi piyasaları konut fiyatlarında gerilemelerin kaydedileceğine dair umut oluşturmuş olsa da yeni dönemde ortaya çıkan olumsuz gelişmeler fiyatların daha da yükselmesine sebep oldu. Bu durum karşısında devreye giren kamu bankası Vakıfbank, Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile 3 yeni ihale düzenlediğini ve ihale aracılığı ile uygun fiyatlı konut satışı yapacağını duyurdu.

VAKIFBANK’TAN ANKARA’DA UYGUN FİYATLLI KONUT SATIŞI!

Kamu bankalarımızdan birisi olan ve yeni dönemde arka arkaya geliştirdiği kredi ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Vakıfbank, Intengo isimli resmi yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını bildirdi. Banka Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan Ayvaşık Mahallesi’nde bulunan 3 daire için ihale sürecinin başladığını açıkladı.

VAKIFBANK ANKARA DAİRE FİYATLARI!

Vakıfbank, Ankara ilinin Ayvaşık Mahallesi'nde bulunan üç daireyi satışa çıkardı! Dubleks daire 380 bin TL, 3+1 daire 307 bin TL! - Resim : 1

Vakıfbank Ankara’da satışa sunmuş olduğu dairelerin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • 2+1 152 metrekare: 261 bin TL
  • 3+1 185 metrekare: 307 bin TL
  • 217 metrekare 3+1 dubleks: 380 bin TL

VAKIFBANK ANKARA SATILIK DAİRE BAŞVURUSU!

Vakıfbank’ın Intengo aracılığı ile başlatmış olduğu ihalelere, Vakıfbank şubelerinden teminat yatırarak başvuru yapılabilmektedir.