Usta sanatçıdan acı haber Apar topar yoğun bakıma alınmıştı Kötü haber az önce geldi Hayranları yasta...

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan Türk sanat dünyasının usta isminden kötü haber az önce geldi.

Usta sanatçıdan acı haber Apar topar yoğun bakıma alınmıştı Kötü haber az önce geldi Hayranları yasta...

Hem güzel sesi hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken  MFÖ grubunun usta isimlerinden Özkan Uğur, bir süredir kanserle savaşıyor. Üçüncü kez lenf kanserine yakalanan Özkan Uğur'un 3 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü ve haftalardır kendisi için beyaz kan arandığı ortaya çıktı. Usta sanatçıdan kötü haber geldi! Vücudundaki kanserli hücreler temizlenen ünlü isim böbreklerinde yaşadığı sorun nedeniyle entübe edildi.

MFÖ grubunun usta isimlerinden Özkan Uğur, bir süredir 3. kez yakalandığı lenf kanseriyle mücadele ediyor. Uğur'un 3 aydır Koşuyolu'ndaki özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi gördüğü ve kendisi için beyaz kan arandığı öğrenildi. Vücudundaki kanserli hücreler temizlenen oyuncu böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle entübe edildi

 

.

Usta sanatçıdan acı haber Apar topar yoğun bakıma alınmıştı Kötü haber az önce geldi Hayranları yasta... - Resim : 2

KANSERLİ HÜCRELER TEMİZLENDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 8 ay önce yeniden rahatsızlanan Özkan Uğur, yoğun bakımda tedavi görüyor. Son günlerde sanat dünyasının isim vermeden paylaştığı "beyaz kan arıyoruz" ilanının Özkan Uğur için istendiği de öğrenildi. Aranan kanın bulunmasının ardından böbreklerinden de rahatsızlanan Özkan, entübe edildi. 

Usta sanatçıdan acı haber Apar topar yoğun bakıma alınmıştı Kötü haber az önce geldi Hayranları yasta... - Resim : 3

TEDAVİSİ İÇİN SAHNELERE ARA VERMİŞTİ

Özkan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…"