Üç Kız Kardeş dizisine 2 bomba transfer! Reytingler tavan yapacak1

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonu Eylül'de Kanal D'de hayranlarıyla buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken Üç Kız Kardeş'e 2 yeni oyuncu katıldı.

Üç Kız Kardeş dizisine 2 bomba transfer! Reytingler tavan yapacak1

Kanal  D ekranlarında yayınlanan aynı isimli kitaptan uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonu Eylül'de başlayacak. Başrollerinde İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisine 2 yeni oyuncu dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Üç Kız Kardeş” dizisi heyecanla bekleniyor. Kanal D‘nin İclal Aydın‘ın satış rekorları kıran aynı adlı kitabından uyarlanan dizisi önümüzdeki sezon da salı akşamlarına damga vurmaya devam edecek. 

Eda Teksöz‘ün yönettiği Süreç Film imzalı dizinin kadrosuna 2 yeni oyuncu katıldı.  Başarılı oyuncu Merve Şen “Üç Kız Kardeş“in ekibine dahil oldu. Şen, “Cevriye” rolüne hayat verecek ve Fatih’in (Hakan Atalay) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Üç Kız Kardeş dizisine 2 bomba transfer! Reytingler tavan yapacak1 - Resim : 1

Ayvalık‘ta çekilen dizinin ağustos ortasında çekimlerine başlanması planlanıyor. Dizinin kadrosuna güzel ve yetenekli bir oyuncu daha katılıyor. Zuhal Acar, sevilen dizinin yeni yüzü oldu. Acar, Serdar’ın (Vural Şahanoğlu) eşini canlandıracak.

Üç Kız Kardeş dizisine 2 bomba transfer! Reytingler tavan yapacak1 - Resim : 2