Türkiye'nin imtihanı bitmiyor uzmanlar yeni tarih verdi. Hatay'dan başlayacak İzmir'e gelene kadar artarak devam edecek

Kerem Ökten, Türkiye için yeni bir duyuru yaparak gelişmekte olan hava koşulları hakkında bilgi verdi. Afrika ve Eyyam-ı Bahur belasının etkisiyle sıcaklıkların arttığı bölgelerde dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Adana, Urfa, Kocaeli, İzmir, Denizli, Tekirdağ gibi illerde yaşayanlar özellikle uyarılara dikkat etmeleri istendi. Detaylar haberimizin devamında...

Türkiye'nin imtihanı bitmiyor uzmanlar yeni tarih verdi. Hatay'dan başlayacak İzmir'e gelene kadar artarak devam edecek

Sıcak ve kurak dönemde özlenen yağışlar, Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarafından belirtilen tarihe yaklaşıyor. Özellikle Adana gibi illerde beklenen 5 gün içinde hava durumu değişecek. Adana ve Hatay gibi bölgeler, bu durumdan faydalanarak yağış alacaklar.

 

Sonbahar esintisini iple çekenlere müjdeli haber geldi. Artık bol yağışlı günler bizi bekliyor. Hava sıcaklıkları bir anda düşecek.

Türkiye'nin imtihanı bitmiyor uzmanlar yeni tarih verdi. Hatay'dan başlayacak İzmir'e gelene kadar artarak devam edecek - Resim : 2

AFRİKA BELASINA VEDA EDİN BOL YAĞIŞLI GÜNLER KAPIDA

Sıcakların vurduğu iller ise derin bir nefes alacak. Kerem Ökten, beklenen o haberi sonunda verdi. 5 gün sonra yağışlı günlere hop diye giriyoruz.

 

5 GÜN SONRA HAVANIN RENGİ DEĞİŞİYOR

Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizde 5 gün içerisinde yağışlar konusunda hareketlilik başlıyor. Ege şanslı gözüküyor. Adana ve Hatay tarafı da biraz yağış alacak. Adım adım artacak..." ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler: hava durumu