Türkiye İş Bankası'ndan şok teklif! Ankara Beypazarı'nda 133 metrekarelik konut 85 bin TL'den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası, Ankara’da yaşayanlara ve Ankara ilinde bir gayrimenkul satın almak isteyenlere müjdesini verdi. Banka, elinde bulunan icralık daireleri uygun fiyatlardan satışa sunduğunu duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası tarafından satışa sunulmuş olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntılar…

Türkiye İş Bankası'ndan şok teklif! Ankara Beypazarı'nda 133 metrekarelik konut 85 bin TL'den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası elinde bulunan iki icralık konut için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu olan Muzayede.com aracılığı ile ilgili ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ANKARA BEYPAZARI’NDAN SATILIK KONUT İLANI!

Türkiye İş Bankası anlaşmalı olduğu yasal ihale platformlarından birisi olarak hizmet veren Muzayede.com aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan bir konutu fiyat teklifine açtığını bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu konutun kullanım alanını 133 metrekare olarak ölçtü. Tam hisse ile satışta olan konut için ihale başlangıç bedeli, 85 bin TL olarak duyuruldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ANKARA BEYPAZARI’NDA İKİNCİ SATILIK KONUT İLANI!

Türkiye İş Bankası'ndan şok teklif! Ankara Beypazarı'nda 133 metrekarelik konut 85 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası, Muzayede.com platformu aracılığı ile ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İlgili ihaleye konu olan gayrimenkulün de Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan bir konut olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci konutun kullanım alanını 153 metrekare olarak ölçtü. Tam hisse ile satışta olan konut için ihale başlangıç bedeli, 90 bin TL olarak duyuruldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI MUZAYEDE.COM İHALELERİNE NASIL TEKLİF VERİLİR?

Türkiye İş Bankası’nın Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkuller için teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların öncelikle platforma üye olmaları gerekmektedir. Söz konusu üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise platformun talimatları doğrultusunda ilgili gayrimenkuller için fiyat teklifi verilebilmektedir.

Türkiye İş Bankası Muzayede.com aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleler ve ihalelere konu olan gayrimenkuller için bilgi almak isteyen yatırımcıların ve tüketicilerin, platformun resmi internet sitesinde bulunan form aracılığı ile aranma talebi oluşturabileceğini veya platformun 0212 912 54 54 numaralı hattının aranabileceğini belirtti.

Etiketler: iş bankası, konut