Türkiye İş Bankası'ndan Emeklilere Can Suyu Hizmeti! 5 Bin 500 TL Anında Hesaplarda!

Türkiye İş Bankası, eylül ayının sonuna kadar geçerlilikleri bulunan emekli ek ödeme kampanyalarını duyurdu. İşte bankanın ek ödeme garantisi verdiği yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Türkiye İş Bankası'ndan Emeklilere Can Suyu Hizmeti! 5 Bin 500 TL Anında Hesaplarda!

SGK ile imzalanan maaş protokolü kapsamında düzenlenen emekli promosyonu kampanyaları, temmuz ayına girilmesi ile birlikte güncellendi. Promosyon kampanyasını yenileyen bankalardan biri de Türkiye İş Bankası oldu.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Ülkemizin en köklü özel bankalarından olan Türkiye İş Bankası, sene başında düzenlenmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasını temmuz ayına girilmesi ile birlikte güncelledi. Banka, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan tüm yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 3.500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.250 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 5.000 TL

Türkiye İş Bankası Referans Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası'ndan Emeklilere Can Suyu Hizmeti! 5 Bin 500 TL Anında Hesaplarda! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyasının hali hazırda maaş hesabı banka bünyesinde bulunan müşterileri için geçerli olduğunu bildiren banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu yeni referans kampanyası kapsamında, emekli yakınının maaş hesabını taşıması için ona referans olan emekli müşterilere 250 TL, toplamda ise 500 TL tutarında ek ödeme yapılacağı ve bu ödeme hizmetinden maaş baremine bakılmadan yararlanılabileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan 5 bin TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasına katılım sağlamak için ek bir başvuru yapılması talep edilmemektedir. Banka, 30 Eylül 2022 tarihine kadar emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca kurum bünyesinde kalacağını garanti eden tüm yeni müşterilerine, maaş baremine bağlı olarak promosyon ödemesi yapmaktadır.

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan 500 TL üst limitli emekli referans kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle referans olacak kişinin İş Bankası Mobil uygulamasından bir referans kodu alması ve ilgili kodu maaş hesabını taşıyacak olan yakını ile paylaşması gerekmektedir. Maaş hesabını taşıyacak olan kişinin REFERANS, referans kodu bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4402’ye göndermesi, referans olan müşterinin ek ödeme alması için yeterlidir.