Trendyol Süper Lig’de 5. Haftanın Hakemleri Belli Oldu. Trabzonspor-Beşiktaş Maçını Kim Yönetecek?

Trendyol Süper Lig’de 5. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, haftanın en önemli maçı olan Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesini Volkan Bayarslan yönetecek. Bu karar, iki takımın taraftarlarını da kızdırdı.

Trendyol Süper Lig’de 5. Haftanın Hakemleri  Belli Oldu. Trabzonspor-Beşiktaş Maçını Kim Yönetecek?

Volkan Bayarslan Neden Tartışmalı Bir Hakem?


Volkan Bayarslan, Türk futbolunun en tartışmalı hakemlerinden biri olarak biliniyor. Bayarslan, daha önce yönettiği maçlarda verdiği hatalı kararlarla gündeme gelmişti.

Bayarslan’ın en çok eleştirilen maçlarından biri, geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisiydi. Bayarslan, bu maçta Galatasaray lehine verdiği penaltı kararıyla büyük tepki toplamıştı.

Bayarslan’ın bir diğer skandal kararı ise, yine geçen sezon oynanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçında yaşanmıştı. Bayarslan, bu maçta Beşiktaş’ın attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal etmişti. Ancak VAR incelemesinde ofsaytın olmadığı ortaya çıkmıştı.

Bayarslan’ın Trabzonspor’a da haksızlık yaptığı maçlar oldu. Örneğin, 2019-2020 sezonunda oynanan Trabzonspor-Denizlispor maçında Bayarslan, Trabzonspor’un net bir penaltısını vermemişti.

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman Oynanacak?


Trendyol Süper Lig’de 5. haftanın en çekişmeli maçı olan Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, 17 Eylül Pazar günü saat 20.00’de oynanacak. Maç, Medical Park Stadyumu’nda yapılacak.

Trabzonspor ve Beşiktaş, ligde şu anda aynı puana sahipler. İki takım da dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlik alarak 10 puan topladılar. Bu maç, liderlik yarışında büyük önem taşıyor.

Trabzonspor-Beşiktaş maçını yönetecek hakem Volkan Bayarslan’ın performansı ise merakla bekleniyor. Bayarslan’ın daha önce yaptığı hatalar nedeniyle iki takımın taraftarları da endişeli.

 

5. Haftanın Maç Programı ve Hakemleri


Trendyol Süper Lig’de 5. hafta maçları, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri oynanacak. Haftanın maç programı ve hakemleri şöyle:

16 Eylül Cumartesi

17.00 Kayserispor - Gaziantep FK: Ümit Öztürk

17.00 Konyaspor - Çaykur Rizespor: Bahattin Şimşek 

20.00 Adana Demirspor - Pendikspor: Mert Güzenge

20.00 Galatasaray - Samsunspor: Cihan Aydın

17 Eylül Pazar

17.00 İstanbulspor - RAMS Başakşehir: Direnç Tonusluoğlu


17.00 Fenerbahçe - Antalyaspor: Halil Umut Meler


20.00 Corendon Alanyaspor - Kasımpaşa: Turgut Doman


20.00 Trabzonspor - Beşiktaş: Volkan Bayarslan


18 Eylül Pazartesi

20.00 Fatih Karagümrük - Hatayspor: Yaşar Kemal Uğurlu


20.00 Sivasspor - MKE Ankaragücü: Çağdaş Altay