Transfer bombası: Trabzonspor, Beşiktaş’ın istediği süper yıldız için 98 milyon Euro’yu gözden çıkardı!

Transfer sezonunun en hareketli takımı Trabzonspor, tarihi bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, Beşiktaş’ın transfer listesinde olan süper yıldız oyuncu için 98 milyon euroyu ödemeye razı oldu. Bu transfer gerçekleşirse Trabzonspor rekor kıracak.

Transfer bombası: Trabzonspor, Beşiktaş’ın istediği süper yıldız için 98 milyon Euro’yu gözden çıkardı!

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta maçında Kasımpaşa’yı deplasmanda 5-1 mağlup eden Trabzonspor, milli araya girmeden önce transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili ekip, hücum hattını güçlendirmek için İngiltere Premier Lig’den bir dünya yıldızını renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

Trabzonspor, bu sezon kadrosuna Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya ve Berat Özdemir gibi isimleri kattı. Bordo-mavili ekip son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice’te forma giyen Batista Mendy ile anlaşmaya vardı. Ancak Trabzonspor’un transfer gündemi bununla bitmedi.

Gazeteci Safa Can Konuksever’in iddiasına göre; Trabzonspor, Arsenal’in Fildişi Sahilli yıldız oyuncusu Nicolas Pepe’yi transfer etmek için temas kurdu. 28 yaşındaki golcü futbolcu için 15 Eylül’de sona erecek olan transfer döneminde harekete geçen Karadeniz ekibi, bu transferle hem rakiplerine gözdağı vermek hem de Beşiktaş’a tarihi bir çalım atmak istiyor.

2019 yılında Lille’den 80 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal’e gelen Pepe, Londra ekibinde beklenen performansı sergileyemedi. Arsenal formasıyla 112 maça çıkan Pepe, 27 gol ve 21 asistlik katkı sağladı. Fildişi Sahilli yıldız için bugüne kadar toplam 98 milyon euro harcandı.

Geçtiğimiz sezon Nice’e kiralanan Pepe, Fransız ekibinde 28 maçta 8 gol ve 1 asist üretti. Bu sezon başında Beşiktaş’ın da ilgilendiği ancak transferini gerçekleştiremediği Pepe için Trabzonspor devreye girdi. Bordo-mavili ekip, Arsenal ile kiralık anlaşması yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. 

Transfer bombası: Trabzonspor, Beşiktaş’ın istediği süper yıldız için 98 milyon Euro’yu gözden çıkardı! - Resim : 1