Trabzonspor'a 31 milyon euroluk yeni golcü geliyor.. Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'den buldu.. 82 gol 35 asist..

Hırvat teknik direktör Bjelica'nın önerileri doğrultusunda transfer planlarını şekillendiren Trabzonspor, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu. Kulüp, 31 milyon euroluk ücretle anlaşma sağlanan yetenekli Brezilyalı golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti. Detaylar haberimizde..

Trabzonspor'a 31 milyon euroluk yeni golcü geliyor.. Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'den buldu.. 82 gol 35 asist..

Transfer döneminin başlamasının ardından uzun bir süredir 9 numara pozisyonu için arayışta olan Trabzonspor, sonunda hedefine ulaştı ve yeni bir golcüyü İngiltere'den transfer etmeye karar verdi. Kulüp yönetimi, Brezilyalı yetenekli golcü için 31 milyon euroluk bir bedel ödemeyi kabul etti. Bu transfer hamlesiyle birlikte, önümüzdeki günlerde yıldız futbolcunun bordo-mavili formayı giymesi bekleniyor. 

Bu sezon Trendyol Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaparak Galatasaray'ın ardından Rizespor'a da boyun eğen Trabzonspor, golcü arayışlarını hızlandırdı. Bruno Petkovic transferini bitiremeyen Trabzonspor, bu kez gözünü İngiltere'ye dikti.

Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yollarını ayıran, Umut Bozok'tan ise beklenen katkıyı alamayan Karadeniz ekibi Brezilyalı golcü için temaslarını sıklaştırdı.

Bu sezon kadrosunu Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya takviyeleri ile güçlendiren Trabzonspor, golcü transferindeki çalışmalarını hızlandırdı.

 

FIRTINA GOLCÜYÜ İNGİLTERE'DE BULDU

Gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, İngiliz ekibi Fulham’ın hücum oyuncusu Carlos Vinícius’u kadroya katmak için düğmeye bastı.

Teknik direktör Bjelica’nın onay verdiği Brezilyalı forvet için girişimler hız kazanırken Trabzonspor oyuncuyu kiralamak istiyor.

 

Bordo-mavili ekibin 28 yaşındaki Brezilyalı golcüye tavan ücretten maaş vermeyi düşündüğü öne sürülürken Karadeniz ekibinin bu transferde İspanyol temsilcisi Las Palmas ile yarıştığı iddia edildi.

Geçen sezon yaz transfer döneminde 5 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine transfer olan golcü futbolcu, İngiliz temsilcisinde 32 maçta görev alırken 5 gol 3 asist kaydetti. 1.90 boyundaki Brezilyalı santrafor için bugüne dek toplam 31 milyon euro ödendi. Yıldız futbolcunun piyasa değerinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

 Kariyeri boyunca 216 maçta görev alan golcü futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 82 gole imza atarken 35 asist kaydetti.

Trabzonspor'a 31 milyon euroluk yeni golcü geliyor.. Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'den buldu.. 82 gol 35 asist.. - Resim : 3