TOKİ’den yeni proje duyurusu 7,600 TL taksitle ev imkanı İstanbul, Ankara dahil 42 ilde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ), kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı. TOKİ 42 ilde ucuz konut projesini açıkladı. Peki bu konuttan kimler yararlanacak? TOKİ’nin yeni projedeki ev fiyatları ne kadar? TOKİ 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa çıkartacak, detaylar haberimizde…

TOKİ’den yeni proje duyurusu 7,600 TL taksitle ev imkanı İstanbul, Ankara dahil 42 ilde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ ucuz konut projelerini açıkladı. İstanbul ve Ankara dahil 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa çıkacak. Peki, TOKİ hangi illerde 2023? 2023 TOKİ ev fiyatları ne kadar? TOKİ başvuru tarihi ne zaman? İşte, 2023 TOKİ konut projeleri...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ), 42 ilde açık artırma usulüyle konut satışı yapılacağını duyurdu.

TOKİ tarafından satışa sunulan 182 konutun açık artırması, 1 Ağustos 2023 günü saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

TOKİ’den yeni proje duyurusu 7,600 TL taksitle ev imkanı İstanbul, Ankara dahil 42 ilde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı! - Resim : 1

TOKİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Açık artırmaya ayrıca www.emlakmuzayede.com.tr internet sitesinden de teklif verilebilecek. Alıcılar, atışa sunulan konutlara yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru yapılabilecek.

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 ile 0 212 608 15 00 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

TOKİ’den yeni proje duyurusu 7,600 TL taksitle ev imkanı İstanbul, Ankara dahil 42 ilde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı! - Resim : 2

TOKİ HANGİ ŞEHİRLERDE OLACAK?

Açık artmayla satışa sunulacak konutlar şu illerde yer alıyor:

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak.