TOKİ'den ayda 2 bin 500 lira taksitle ev Fırsatı kaçıranlar saç baş yolacak: İşte başvuru tarihleri

TOKİ'den ayda 2 bin 500 lira taksitle ev alma imkanı o ilimizdeki yeni proje ile binlerce vatandaşı mutlu etti TOKİ konut projeleri, orta ve dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Uygun fiyatlar, kolay ödeme tablosu ve yeni konutlar TOKİ tarafından kurayla satılıyor. Peki TOKİ aylık taksitleri ne kadar? TOKİ başvuru şartları neler?

TOKİ'den ayda 2 bin 500 lira taksitle ev Fırsatı kaçıranlar saç baş yolacak: İşte başvuru tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Karaman'da başlattığı konut projesi, uygun taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Uygun fiyatlar, kolay ödeme tablosu ve yeni konutlar TOKİ tarafından kurayla satılıyor. Peki TOKİ aylık taksitleri ne kadar? TOKİ başvuru şartları neler?

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Projede, 2 bin 491 TL ile 2 bin 622 TL arasında değişen taksitlerle 1 oda 1 salon dairelerden birine sahip olabilirsiniz. Toplamda 17 konutun bulunduğu Karaman Merkez Kırbağı projesi için başvurular 17-21 Temmuz 2023 tarihleri arasında alınacak.

Başvurunuz için 1000 TL başvuru bedelini ödemeniz gerekiyor. Kura çekimi ise 28 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ AYLIK TAKSİT NE KADAR?

TOKİ Karaman projesinde konut bedelleri 597 bin 990 TL ile 629 bin 450 TL arasında değişiyor. Projede peşinatla daire sahibi olma seçeneği sunulmaktadır ve peşinat bedelleri 149 bin 497 TL'den başlayıp 157 bin 362 TL'ye kadar çıkıyor. Taksitlerin süresi ise 180 ay.

TOKİ'den ayda 2 bin 500 lira taksitle ev Fırsatı kaçıranlar saç baş yolacak: İşte başvuru tarihleri - Resim : 2

 

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NE?

Başvuru yapabilmek için bazı şartlar bulunuyor. Başvuru sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve projenin bulunduğu şehirde ikamet etmeli ya da il nüfusuna kayıtlı olmalı. Ayrıca başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının daha önce TOKİ'den konut almamış olması gerekiyor ve tapuda kayıtlı başka bir konuta sahip olmamalı.

TOKİ Karaman projesi size hayalini kurduğunuz eve uygun taksitlerle sahip olma fırsatını sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan başvurunuzu yapın ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şansını yakalayın.