TEB emekliler için promosyon kampanyası düzenlediğini duyurdu! 8 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak

Emekliler için promosyon kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Promosyon kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. TEB emekli maaşını 36 ay boyunca bankadan alma sözü veren emekliye 8 Bin TL nakit ödeme yapacak. Ayrıca TEB emekli maaşı olan bir tanıdığını yanında getirene her tanıdığı için 250 TL olmak üzere toplamda 500 TL ödeme yapacak.

TEB emekliler için promosyon kampanyası düzenlediğini duyurdu! 8 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak

Emekliler için promosyon kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Promosyon kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. TEB emekli maaşını 36 ay boyunca bankadan alma sözü veren emekliye 8 Bin TL nakit ödeme yapacak. Ayrıca TEB emekli maaşı olan bir tanıdığını yanında getirene her tanıdığı için 250 TL olmak üzere toplamda 500 TL ödeme yapacak. İşte detaylar..

Kampanya ile ilgili tüm bilgeler TEB internet sitesinde detaylı bir şekilde verilmiştir. Başvuru için genel şartlar ve kampanya detayları haberimizin devamında yer alıyor.

PROMOSYON DETAYLARI

Kampanyaya katılım 01 Eylül 2022 tarihinde başlamış olup yalnızca yeni gelen müşteriler için geçerlidir. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den alma sözü verenlere 8 Bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak. İşte bankanın internet sitesindeki kampanya detayları şu şekilde belirtilmiştir;

-Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir. Otomatik fatura ödeme talimatının bir tanesinin mutlaka elektrik faturası olması gerekmektedir. Aksi durumda ek promosyondan yararlanılamayacaktır.

Ödenecek promosyon tutarları şu şeklidedir:

0-1.499 TL 500 TL 5.000 TL 5.500 TL

1.500-2.499 TL 625 TL 6.125 TL 6.750 TL

2.500 TL ve üzeri 750 TL 7.250 TL 8.000 TL

-Yukarıda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile) bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.)

-Verilecek olan promosyon tutarını belirterek açıklamaları şu şekilde devam edilmiştir; TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 8.000 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

-Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını Bankamıza taşımaları gerekmektedir.

şeklinde kampanya detayları müşteriler için detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Sizde emekli maaşınızı TEB'e taşıyarak 8 bin TL'ye varan promosyon tutarlarından faydalanabilirsiniz.

Etiketler: promosyon