Sürücüler diken üstünde duruyor! Benzin, motorin ve LPG’ye her an zam gelebilir! İşte 9 Kasım 2022 benzin, motorin ve LPG fiyatları

Vatandaşların yakından takip ettiği akaryakıt tabelaları, 9 Kasım 2022 Çarşamba gününü açtı. Böylelikle benzin, motorin ve LPG’deki son durum netleşti.

Sürücüler diken üstünde duruyor! Benzin, motorin ve LPG’ye her an zam gelebilir! İşte 9 Kasım 2022 benzin, motorin ve LPG fiyatları

Ocak ayından bu yana fiyatı en sık değişen ürün grupları arasındaki yerini alan akaryakıt ürünleri, bir zam bir indirim ile buluşa buluşa başta sürücüler olmak üzere tüm vatandaşların kafasını karıştırmaya başladı. Fiyatı her an değişen akaryakıt ürünleri, brent tipi petrolün varil fiyatı ve dolar kurundaki hareketlilikten etkilenirken; 9 Kasım 2022 Çarşamba gününün başlamasıyla birlikte akaryakıt fiyatlarındaki son durum netleşti.

Akaryakıt fiyatlarına 4 Kasım 2022 tarihi itibariyle gelen son zam uygulamaya konulmuştu. Bu zammın ardından herhangi bir zam gelip gelmediğini merak eden vatandaşların gözünü kulağını çevirdiği akaryakıt tabelalarında bugün herhangi bir değişiklik görülmedi. Öte yandan büyükşehirler başta olmak üzere tüm illerde gelen son zam sonrası tabelalar netleşmeye başladı.

SON ZAM BENZİN VE LPG’YE GELDİ

Gerçekleştirilmiş olan zamların ardından sürücülerden tüketicilere kadar her kesimden vatandaşın gözü bir kez daha pompaya döndü. Brent tipi petrolün varil fiyatında yaşanan değişmeler, son olarak benzin ve LPG’yi ekledi. Benzin ve benzin bazlı akaryakıt ürünleri haftaya 1 TL’nin üzerinde bir zam ile başlarken; LPG ya da otogaz bazlı akaryakıt ürünlerinde son zam 50 kuruş civarında oldu.

Gelen zamların ardından motorin ya da mazot bazlı akaryakıt ürünlerinde herhangi bir değişiklik yaşanıp yaşanmadığını merak eden vatandaşlara yanıt sektör kaynaklarından geldi. Motorinin ton fiyatında herhangi bir değişiklik olmadığına dikkat çeken sektör kaynakları, motorinde henüz bir zam beklemediklerini kaydetti.

İŞTE 9 KASIM 2022 BENZİN, MOTORİN VE OTOGAZ FİYATLARI

Sürücüler diken üstünde duruyor! Benzin, motorin ve LPG’ye her an zam gelebilir! İşte 9 Kasım 2022 benzin, motorin ve LPG fiyatları - Resim : 1

Gelen son zamların ardından değişen akaryakıt tabelalarının güncel durumu vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında gelmeye başladı. Tüm şehirlerde farklı seviyelerden satışa çıkan benzin, motorin ya da mazot ile LPG ya da otogaz isimli akaryakıt ürünleri, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü itibariyle güncel fiyatlarından tabelalardaki yerini almaya başladı.

Şehirden şehre olduğu gibi ilçeden ilçeye değişen fiyatlar ile satışa çıkan akaryakıt ürünlerinde bugün herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Türkiye genelinde 22 TL’yi aşmış olan benzini 26,50 TL’ye yaklaşan motorin ve 10,50 TL sınırını aşmış olan LPG takip etti. İşte 9 Kasım 2022 benzin, motorin ve otogaz fiyatları

İSTANBUL (ANADOLU)

  • Benzin: 22,69 TL/LT

  • Motorin (Mazot): 26,4 TL/LT

  • LPG (Otogaz): 10,54 TL/LT

İSTANBUL (AVRUPA)

  • Benzin: 22,68 TL/LT

  • Motorin (Mazot): 26,38 TL/LT

  • LPG (Otogaz): 10,8 TL/LT

ANKARA

  • Benzin: 22,83 TL/LT

  • Motorin (Mazot): 26,51 TL/LT

  • LPG (Otogaz): 10,79 TL/LT

İZMİR

  • Benzin: 22,84 TL/LT

  • Motorin (Mazot): 26,54 TL/LT

  • LPG (Otogaz): 10,54 TL/LT