Spartak Trnava-Fenerbahçe Maçı Şifresiz Veren Yabancı Kanalların Listesi: FB Maçı Şifresiz İzle

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşıyor. Maçın şifresiz veren yabancı kanalları merak ediliyor. Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Spartak Trnava-Fenerbahçe maçını hangi kanallar şifresiz yayınlıyor? İşte detaylar...

Spartak Trnava-Fenerbahçe Maçı Şifresiz Veren Yabancı Kanalların Listesi: FB Maçı Şifresiz İzle

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki yolculuğuna devam ediyor ve bu akşam Slovenya ekibi Spartak Trnava ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçta evinde Nordsjaelland'ı 3-1 yenerek gruba iyi bir başlangıç yapmıştı. Spartak Trnava ise deplasmanda Rennes'e 2-0 mağlup olmuştu. Fenerbahçe, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak grupta avantajlı bir konuma gelmek istiyor. Türk futbolunun hedefi için Avrupa'da mücadele büyük bir önem taşıyor. Ancak, F.Bahçe taraftarları ve Avrupalı ​​sporseverler arasında büyük bir soru var: Spartak Trnava - F.Bahçe parasız şifresiz izlemek mümkün mü? İşte, maçın canlı yayınlanacağı yabancı kanallar ve izleme rehberi...

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı, 5 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Maçın yayın hakları Exxen'de bulunuyor.

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Yabancı Kanallar:

Spartak Trnava - Fenerbahçe'nin şifresiz izlemek için Almanya, Fransa ve Slovenya gibi günlükki spor ayarları tercih edilebilir. Bu seçenekteki bazı spor programları UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları canlı olarak yayınlanıyor. Exxen dışında maçı şifresiz veren yabancı kanallar da var. Bunlar şöyle:

- Çin: QQ Sports Live
- Avusturya: Sky Sport Austria 1
- Danimarka: TV2 Play Denmark
- Finlandiya: Elisa Viihde Viaplay
- Fransa: RMC Sport en direct
- Norveç: Viaplay Norway
- Polonya: Viaplay Poland
- İspanya: Movistar+
- İsveç: Viaplay Sweden
- İsviçre: Blue Sport
- Amerika Birleşik Devletleri: Paramount+, ViX

Maç Bilgileri:

  • Tarih : 5 Ekim 2023 (Perşembe)
  • Saat : [Maç Saati]
  • Yer : [Maçın Oynanacağı Stadyum]

 

EXXEN Spor: Türkiye'de Canlı Yayın

Türkiye'de Spartak Trnava - Fenerbahce paralarını canlı izlemek isteyenler için EXXEN platformundaki EXXEN Spor kanalında büyük bir önem taşıyor. Maç Türkiye'de EXXEN Spor kanalı üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.

EXXEN Spor Nasıl İzlenir?

EXXEN Spor kanalını izlemek için https://www.exxen.com/tr giderek kayıt olabilir ve aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Bu sayede Spartak Trnava - Fenerbahce'nin ücretsizliğini canlı olarak izleyebilirsiniz.