Sonunda Belli Oldu: Emekliye 5.000 TL Bayram Hediyesi! Tüm SGK Emeklilerine Ödenecek!

Kurban Bayramına az bir süre kala nakit promosyon almak isteyen milyonlarca emekli bankaların yeni oranlarını araştırmaya başladı. Bankalardan en az 5000 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar…

Sonunda Belli Oldu: Emekliye 5.000 TL Bayram Hediyesi! Tüm SGK Emeklilerine Ödenecek!

Milyonlarca emekli bu aya alacakları emekli maaş zammının yanı sıra 2022 yılının ikinci bayram ikramiyesini de almak için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Bu ödemelere ek olark ayrıca taahhüt süresi dolan veya yeni emekli olacak kişilere ise bankalardan yüksek tutarda emekli promosyonları da ödenecek. Üç yıl için peşin olarak tek seferlik 5.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyon ödemlerinin yapılması hedefleniyor. Bankaların 2022 Temmuz ayı SGK emekliye nakit promosyon ödemelerinde detaylar belli oldu.

5.000 TL Emekli Promosyon Ödemeleri Başladı!

Sonunda Belli Oldu: Emekliye 5.000 TL Bayram Hediyesi! Tüm SGK Emeklilerine Ödenecek! - Resim : 1

Emeklilerin Temmuz ayında kazanımları devam ediyor. Bir yandan emekli maaş oranlarında yapılan artış, diğer yandan Kurban Bayramı için emekliye ödenecek bayram ikramiyeleri tüm SGK emeklilerinin artan nakit ihtiyaçlarının çözümünde etkili olacak.

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulan yeni promosyon oranları kapsamında emeklilere 5.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi de ayrıca yapılacak. SGK ile banaklar arasında yapılan anlaşma sonrasında belirlenen yeni emekli promosyon oralarına göre, SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında maaş alan tüm emeklilerin promosyon fırsatından yararlanmaları sağlanacak.

En Yüksek Emekli Promosyonu Veren Banka Hangisi?

Emekli maaşına ek nakit promosyon ödemeleri başladı. Emekli maaşını 30 Eylül 2022 tarihine kadar İş Bankasına taşıyan tüm emeklileri hesaplarında 5.000 TL’ye kadar promosyon ödenecek. 3 yıl süre ile emekli maaşını İş Bankası’ndan almayı taahhüt ede emeklilere ödeme yapılacak. 1.500 TL’den düşük emekli maaşı alanlar 3.500 TL, 1.500 TL ve 2.500 TL arasında alanlar 4.250 TL ve 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlar ise 5.000 TL ödemelerden yararlanacak.

Türkiye İş Bankası’nın yanı sıra bankacılık sektörünün öne çıkan bankalarının promosyon oranları ise şöyle:

  • TEB Emekli Promosyonu: 3.750 TL
  • Türkiye Finans Emekli Promosyonu: 3.500 TL
  • Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu: 3.750 TL